Chrudim porazila Kolín, Benátky i Brozany proti divizním soupeřům remizovaly

0

Tři souboje třetiligových týmů proti divizním nabídlo různé výsledky. Chrudim si jako lídr s Kolínem poradila, ale Benátky a Brozany pouze remizovaly.

MFK Chrudim – FK Kolín 3:1 (2:1)

Chrudim odehrála oboustranně atraktivní zápas s divizním Kolínem. Třetiligový klub byl přece jen lepším týmem a svého soupeře dokázal porazit.

 

FK Čáslav – SK Benátky nad Jizerou 0:0

Druhý přípravný zápas mají odehraný Benátky, které oproti minulému zápasu s Chrastavou dalšího divizního soupeře neporazily, jelikož se zrodila bezbranková remíza.

Sestava Benátek: Michňa (46. Levíček) – Tvrzník, Skuhravý, Horák (60. Sudek), Sudek (30. Hakl) – Zörkler (46. Bulíř), Mařík, Šimek, Knobloch (60. Zörkler), Boček (46. Kocourek) – Synek (60. Boček).

 

SK Sokol Brozany – FK Baník Souš 4:4 (1:1)

 

Na své domácí umělé trávě nedokázaly Brozany porazit divizní Souš. Ve druhém poločase padlo šest gólů, ale zrodila se pouze remíza.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou