FOTO: Juniorka Slavie dokázala porazit Litoměřicko

0

V Horních Počernicích si Litoměřicko zahrálo proti tradičnímu soupeři z příprav. Ve vyrovnaném zápase se po bezbrankovém poločase radovala z výhra Slavia.

V prvním poločase byl k vidění fotbal plný kombinačních akcí, který se dle reakcí takřka stovky přihlížejících líbil, přestože většina akcí byla zakončována ještě před šestnáctkou. Dostat se k zakončení v pokutovém území bylo pro obě mužstva obtížnější, i proto až do konce první pětačtyřicetiminutovky k vývoji ve skóre nedošlo. V jejím samotném závěru se výtečným zákrokem o to zasloužil i navrátilec Jan Plachý, když zneškodnil pokus z první Lukáše Veselého pokračovatele známého fotbalového rodu. 

 

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního, slávističtí trenéři vyslali na umělý trávník několik čerstvých mladíků. Po nahrávce Trapanovského skóroval Nabiyev. Který po šesti minutách rozvlnil síť podruhé a těsně před uplynutím hodiny hry byl najednou stav 2:0. Po krátkém útlumu se hosté dostali ke své hře a sedm minut před koncem ji zúročil svoji první trefou po návratu do Litoměřic Štěpán Kacafírek. K další změně skóre ani na jedné straně i přes některé nadějné situace již nedošlo.

 

SK Slavia Praha U21 - FK Litoměřicko 2:1 (0:0)

Branky: 2x Nabiyev - Kacafírek

Sestava: Plachý (Starczewski) – Šimkovský, Šustr, Maršálek, Dvořák – Trýzna, Husenský, Valenta (Aubrecht), Hanuš (Grunert) – Frank - Kacafírek.

 

Zdroj: www.fkitomericko.cz

Článek byl upraven v redakcí


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou