V Humpolci startuje Bernard Cup

0

V sobotu 27. ledna startuje na humpolecké umělé trávě 45. ročník tradičního zimního turnaje, kterého se letos zúčastní sedm týmů.

Rezerva Humpolce, Herálec (HB), Štoky, Jiřice, Božejov, Čejov a Plačkov – to je sedmička týmů, která se systémem každý s každým utká o prvenství v Bernard Cupu. Vítěz bude znám v neděli 11. března, kdy jsou na programu poslední zápasy.

 

„Ideální by bylo, kdyby se přihlásilo aspoň deset týmů. Bohužel zájem nebyl takový. I se sedmi jsme ale spokojeni. Vzhledem k tomu, že každý tým čeká šest zápasů, věřím, že to bude hodnotná příprava,“ uvedl pro Pelhřimovský deník prezident pořadatelského klubu Václav Duben. Turnaje se nezúčastní obhájce trofeje z posledních dvou ročníků, kterým se staly Speřice. Ty ve své premiérové sezóně v krajském přeboru zvolily jinou variantu zimní přípravy.

 

V Humpolci se bude hrát netradičním bodovým systémem, kdy se body udělují i za počet vstřelených branek, když za vítězství v utkání získává tým 3 body, za remízu 1 bod, za prohru 0 bodů. Dále tým v utkání získává bod za každý vstřelený gól, a to až do sedmého vstřeleného gólu včetně. Vítězný tým tak v utkání může získat až 10 bodů a poražený tým 7 bodů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou