Po náročném týdnu si Tatran připsal výhru nad Tuchlovicemi

0

Rakovník - V sobotu zakončili divizní fotbalisté Tatranu svůj náročný týden (pět tréninků) přátelským zápasem, ve kterém změřili síly s účastníkem středočeského krajského přeboru – TJ Tuchlovice.

V prvních patnácti minutách domácí ovládli hru a usadili se na polovině soupeře. Neuběhlo ani pět minut, když si D. Červený pokryl ve vápně míč. Při kličce byl faulován a Verner se z následné penalty nemýlil – 1:0. Zhruba po čtvrthodině přestali domácí držet míč na zemi. Začali nakopávat, což byla voda na tuchlovický mlýn. Hra se přesunula mezi obě vápna a týmům chyběla přesnější přihrávka a moment překvapení.

 

Ve 32. domácí chybovali při odkopu míče, kterého se následně zmocnil Kedroň a prostřelil vyběhnuvšího Kuta – 1:1. Odpověď domácích na sebe ale nenechala dlouho čekat. Za pět minut vysunul Kutafin krásnou kolmicí P. Kučeru, který utekl a mazácky obstřelil vyběhnuvšího brankáře – 2:1. Chvilku na to mohl zvýšit D. Červený, ale z deseti metrů branku minul.

 

Druhý poločas začal mírnou převahou Tatranu, kterou domácí fotbalisté korunovali po pár minutách gólem. Vrána se za vápnem levačkou opřel do míče, který před brankářem skočil. Ten jej dokázal vyrazit pouze do břevna, od něhož se vrátil na penaltu, kde byl osamocený Kingsley Omovie a hlavou trefil prázdnou branku – 3:1. Po hodině hry mohl snížit Kedroň, který se objevil sám před Malíkem, ale při snaze jej přehodit trefil pouze rukavice domácího brankáře.

 

Poslední slovo měli domácí dvanáct minut před koncem. Hradecký na půlce vybojoval míč. Vysunul na levém křídle P. Kučeru, který z první uvolnil D. Červeného, jenž byl sám před brankářem, ale nastřelil pouze jeho nohu. U odraženého míče byl ale první Kiryl Kokarau, který jej nekompromisně napálil pod břevno – 4:1.

 

„S dnešním výkonem jsem, i přes vítězství, nebyl spokojen. V naší hře bylo mnoho zbytečných chyb a ztrát lehkých míčů. Něco můžeme dát za vinu náročnému programu, ale jenom lehké procento,“ řekl trenér rakovnického celku Pavel Koutenský.

 

Tatran: Kut (46. Malík) – Vild (70. Červenka), Bredler (60. Andrt), Verner, Vrána – Hradecký (46. Kokarau), Hynek (60. F. Skoupý), Kutafin (46. Kubr), P. Kučera – D. Červený (80. L. Skoupý), Kingsley Omovie (70. Hradecký). Trenér: Pavel Koutenský.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou