Akce pro naše čtenáře – vybavte se na fotbalové jaro u SportFotbal.cz s třicetiprocentní slevou!

0

Největší fotbalová speciálka si pro čtenáře fotbalunas.cz připravila parádní akci – připravte se na jarní pokračování sezóny včas a vybavte se u SportFotbal.cz se slevou ve výši 30 procent – stačí k tomu v e-shopu zadat do 15. února speciální promokód!

To máte kopačky. Míče. Vybavení pro brankáře. Chrániče. Tašky, vaky a batohy. Sady dresů, trenky, stulpny. Oblečení. Tréninkové vybavení a pomůcky… Stačí? No, ve skutečnosti je toho ještě mnohem více – stačí si vybrat! Vše, co fotbalista k životu potřebuje, si můžete pořídit právě na SportFotbal.cz - nyní s unikátní třicetiprocentní slevou!

 

Tato akce platí při uplatnění slevového kódu fotbalunas do 15. února pro všechny produkty v e-shopu SportFotbal.cz (v případě již zlevněných produktů se slevy nesčítají). Nakupující musí být také zaregistrován v e-shopu SportFotbal.cz.

 

Využijte skvělé možnosti nakoupit před jarní částí fotbalové produkty a spěchejte na SportFotbal.cz!

 

VIDEO Z LOSOVÁNÍ SPORTFOTBAL SESTAVY PODZIMU

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou