Kdo jsou vítězové SportFotbal sestav podzimu? Zkušení záložníci, puška z ČFL a mladý brankářský talent

0

Vyhlášení vítězů SportFotbal sestav podzimu je za námi. Z cen se radují hráči z různých úrovní fotbalových soutěží České republiky...

1. místo: David Míka (36 let, záložník, TJ FC Chotíkov 1932 - KP Plzeňského kraje)

Mozek a hnací síla chotíkovské hry. Tento špílmachr se po podzimu kromě nespočitatelného množství asistencí může chlubit i sedmi střeleckými zářezy na pažbě a především na něj se může trenér vždy spolehnout.

Výhra: trénink pro vítězného fotbalistu ve druholigovém Sokolově pod Pavlem Horváthem a voucher v hodnotě 3000 Kč na nákup ve SportFotbal.cz

 

2. místo: Lukáš Batka (21 let, útočník, Štěchovice – ČFL)

Vysoký útočník, jehož silnou stránkou je hra hlavou, v zakončení je takřka bezchybný a opět se chystá bojovat o korunu krále střelců. Po podzimu má na kontě dvanáct branek.

Výhra: Tréninkové pomůcky pro klub + ukázkový trénink, co s pomůckami dělat + voucher v hodnotě 2000 Kč na nákup ve SportFotbal.cz.

 

3. místo: Jan Svatonský (33 let, záložník, 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí - Divize E)

Jeden z nejzkušenějších hráčů divize a lídr týmu, přidal dvě branky.

Výhra: Ukázkový ukázkový trénink společnosti Coerver Coaching pro mládež klubu + voucher v hodnotě 1000 Kč na nákup ve SportFotbal.cz.

Coerver Coaching je novou unikátní metodou tréninku - více se dozvíte ZDE.

 

Vítěz brankářského rozstřelu: Marek Wrána (20 let, brankář, FK Bolatice B - III. A třída Opava)

Mladý bolatický brankář byl jistotou mezi tyčemi lídra soutěže. I když neodchytal všechny zápasy, tak čtyřikrát udržel čisté konto.

 

Výhra: Brankářský trénink ve druholigové Viktorii Žižkov + brankářské rukavice Bu1.

 

VIDEO Z LOSOVÁNÍ SPORTFOTBAL SESTAVY PODZIMU

 

Akce pro naše čtenáře – vybavte se na fotbalové jaro u SportFotbal.cz s třicetiprocentní slevou!

 

Nezapomeňte na speciální únorovou akci! Připravte se na jarní pokračování sezóny včas a vybavte se u SportFotbal.cz se slevou ve výši 30 procent – stačí k tomu v e-shopu zadat do 15. února speciální promokód! 

Tato akce platí při uplatnění slevového kódu fotbalunas do 15. února pro všechny produkty v e-shopu SportFotbal.cz (v případě již zlevněných produktů se slevy nesčítají). Nakupující musí být také zaregistrován v e-shopu SportFotbal.cz.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou