Dobropůl posiluje směrem do ofenzívy

0

Nováčkovi z Dobrého Pole podzim nevyšel podle jejich představ a tak se s námi Ondřej Štefančík podělil o novinky z tábora.

Přípravu začínáme zkraje února a budeme kombinovat tréninky v kouřimské hale s venkovními výběhy, kdy od konce února změníme halu za umělku v Kostelci n. Č. lesy. Přípravné zápasy hrajeme v Kostelci na umělce a budeme mít 3 přáteláky.

 

V kádru nečekáme žádné odchody, naopak se nám vrací 2 dlouhodobě zranění hráči, kteří vynechali prakticky celý podzim, od nichž si hodně slibujeme hlavně směrem ke hře dopředu a pracujeme na doplnění o 1 až 2 hráče. V realizačním týmu zatím beze změn.

 

Vzhledem k postavení v tabulce je jednoznačným cílem záchrana, ideálně abychom se o ni nemuseli strachovat do posledního kola :-)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou