FOTO: Sedlčany se proti Štěchovicím dostaly do vedení, které neudržely

0

Ze strany Soběslavi se jednalo a celkem dobrý výkon, který však nebyl dotažený do konce. Třetiligový soupeř se totiž v závěru zlepšil v koncovce a dokázal alespoň vyrovnat.

Jako v posledních dvou přípravách čekal na Štěchovice zápas proti diviznímu soupeři ze Sedlčan. Avšak oproti posledním dvěma zápasům došlo k několika změnám, poprvé se hrálo v Sedlčanech a zároveň poprvé došlo k jinému výsledku. Sedlčany se dostaly do vedení, které ve druhém poločase navýšily, ale prohře zabránily trefy Košaty a Štědronského, které upravily konečný výsledek na 2:2.

Štěchovický výběr představil v zápase dva zkoušené hráče, kromě Petra Příhody si zahrál gólman Martin Štěpanovský, gólman ošlehaný druhou či třetí ligou aktuálně působící ve Znojmě. Solidně hrající Sedlčany zejména v prvním poločase dokázaly svého soupeře trápit, i když i Štěchovice si své šance vytvořily. Ve druhém poločase sice došlo k navýšení vedení, ale územní převahu včetně několika šancí měl třetiligový soupeř, který mohl konečné skóre i otočit, ale nedokázal využít více příležitostí.

 

TJ Tatran Sedlčany – TJ Štěchovice 2:2 (1:0)

Branky: Košata, Štědronský.

Sestava: Štěpanovský – Švejda, Busta, Kučera, Těžký (46. Příhoda) – Pavlík – Sulík (46. Šum), Jakobovský (46. Novák), Volešák, Hovorka (46. Košata) – Batka (46. Štědronský).

 

Zdroj: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou