Druhou nadílku Brozan nyní schytal Most, výhru si připsaly i Zápy. Cábelíci v bláznivém zápase remizovali s vykání a Benátky nestačily na Olympii

0

Čtveřice třetiligových týmů absolvovala různé zápasy proti různě kvalitním soupeřům. Zajímavá přestřelka byla vidět v zápase Brozan, další přestřelka se strhla ve druhém poločase zápasu mezi K. Dvorem a Vykání.

FK Olympia Praha – SK Benátky nad Jizerou 3:1 (0:1)

Branka Benátek: 27. Hakl

Benátečtí se stejně jako ostatní dostávají do závěrečné fáze přípravy. V pátek si zahráli proti druholigové Olympii, kterou dokázali v prvním poločase porazit trefou Hakla. Ve druhém poločase na svůj výkon střelecky nenavázali a naopak třikrát inkasovali.

Benátky: Straka – Boček, Skuhravý, Jäger, Horák, (65. Štrbík)  – Zörkler (46. Chaloupka), Munzar, Hakl, Kraus (46. Šimek), Bulíř – Taneček (65. Zörkler).

 

SK Zápy - FK Hořovicko 2:1 (0:0)

Branky Záp: Zoubek, Kovařík Petr

Zápy pokračovaly v turnaji na Meteoru a připsaly si další výhru. Po nerozhodném poločase nastoupily lépe do druhého a těsně porazily svého divizního soupeře.

Zápy: Frydrych - Novák, Duben, Růžek, Kovařík Martin - Kovařík Petr, Jelínek, Eliáš, Zoubek - Jablonský – Macek. (Střídali: Doležal Ivo, Šíma, Hron, Pávek, Piták.)

 

FK Králův Dvůr – Čechie Vykáň 4:4 (0:1)

Branky KD: Kraus, Ježdík, Šlapák, Balšánek

Dobře organizovaná obrana Vykáně nepustila v prvním poločase Královák do úspěšného střeleckého pokusu. Ale po přestávce se dostala do úzkých a třikrát inkasovala. Jenže ani to Vykáň nevykolejilo a dokázala se dostat zpět do vedení. Třetiligový soupeř už se zmohl jen na vyrovnání.

 

SK Sokol Brozany – Mostecký FK 9:2 (3:1)

Branky Brozan: Marič 4x, Slanička, Walter, Jelínek, Dunderović, Hajdarevič

Další kanonáda Brozan. Nováček třetí ligy je celkem při chuti a ladí zajímavou formu do startu jara. Proti Mostu se předvedl Marič, který se trefil celkem čtyřikrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou