VIDEO, FOTO: Chrudim zamířila do Prahy. Proti Viktorii Žižkov vedla, ale nadějný náskok ztratila

0

Zajímavý výsledek se rodil v zápase Chrudimi s Viktorií Žižkov. Třetiligový lídr se dostal do dvoubrankového vedení, ale proti čerstvé jedenáctce druholigového účastníka ho neudržel a vybojoval tak alespoň cennou remízu.

FK Viktoria Žižkov - MFK Chrudim 2:2 (0:1)

Branky: 68. Volek, 73. Augosto B. - 13. Kraják, 62. Vašulín

V dalším zimním přípravném utkání zajížděli svěřenci Pavla Jirouska na utkání do Prahy, kde na kvalitní UMT Ve Lhotce, změřili síly s druholigovou žižkovskou Viktorkou. Chrudimští se ujali vedení ve 13. minutě Krajákem po centru Kesnera a druhý gól přidali po přestávce v 62. minutě Vašulínem. Domácí poslali do druhého poločasu čerstvou jedenáctku. Žižkovští hosty zatlačili a vynutili si tlak. Přesto měli hosté ještě několik šancí k navýšení skóre. Domácí však udeřili během pěti minut v 68. a 73. minutě, kdy dokázali skóre utkání srovnat. Přípravné utkání tak skončilo nerozhodně 2:2. 

Viktoria Žižkov: Hrubeš - Pardubský (45. Hašek), Košťál (45. Švejdík), Mareš (45. Toml), Trávníček - Dressler (45. Augusto B.), Pavlata (45. Čmelík), Čermák (45. Moravec), Urbanec (45. Volek) - Podrazký (45. Frimmel) - Kuchta (40. Musa)

Chrudim: Mrázek (46. Trojan) - Řezníček, Drahoš, Krčál, Mastík (46. Ptáček) - Kesner, Kraják (85. Vodrážka), Langr, Vavrouš, Dostálek (81. Stránský) - Vašulín (74. Tlapák).

 

VIDEOSESTŘIH

 

Zdroj: www.mfkchrudim.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou