Souboj mezi Ústím nad Orlicí a Prostějovem nabídl měření sil mezi účastníky třetí ligy, lépe si vedl zástupce z MSFL

0

V dalším přípravném utkání na domácí UMT vyzkoušel stav přípravy ústeckého týmu loňský účastník druhé ligy. V kvalitním utkání potvrdili hosté úlohu favorita a díky třem vydařeným střelám ze střední vzdálenosti zaslouženě vyhráli.

Domácí se snažili, bojovali, dokázali si vytvořit několik nadějných situací, ale v zakončení za svým soupeřem výrazně zaostali. Úvod zápasu vyšel lépe Prostějovu, už v 7. min. se parádní ránou z přímého kopu prosadil kapitán Fládr – 0:1. Ve 13. min. utekl po levém křídle P.Langer, jeho oblouček však z brankové čáry vykopli hosté na roh. Krátce nato se po rohu na druhé straně dostal ve vápně k míči Hapal, kterého skvěle vychytal zblízka Truhlář. Ve 20. min. po pěkném uvolnění od Smejkala pálil z vápna do oblak Vaňous. Ve 24. min. překvapil hostujícího gólmana Neorala ústecký kapitán Vaňous, jehož dalekonosný přímý kop z 35m zastavilo břevno.

 

Snaha domácích o srovnání skóre mohla být naplněna v 35. min., kdy zůstal po rohovém kopu neobsazený ve vápně J.Chleboun, jeho hlavička však skončila těsně nad brankou. V závěru úvodní části hosté znovu vyučovali ze střelby, odražený míč před šestnáctkou parádně napálil do šibenice z 20m T.Langer – 0:2. Také po přestávce se hrál otevřený fotbal s řadou nadějných situací před oběma brankami. V 59. min. se vyznamenal domácí gólman Krátký, když konečky prstů vytěsnil na roh další dobře kopnutý přímý kop Fládra. V 70. min. si na druhé straně Vaňous ideálně zpracoval pas Pazdery, postupoval sám na branku, ale z 10m opět mířil moc vysoko.

 

O minutu později zakončoval pěknou kombinační akcí Jiskry z vápna Souček, ale míč z jeho kopačky zastavila jen ochranná síť za brankou. V 80. min. běžel sám na brankáře také Habrman, uvnitř šestnáctky však o míč přišel. Jak na to ukázal v 82. min. opět hostující Fládr, opřel se do míče z 25m a mírně tečovaná rána určila konečný výsledek – 0:3. Zajímavé utkání tak skončilo bezpečným vítězstvím favorita.

 

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 1.SK Prostějov 0:3 (0:2)

Branky: 7. a 82. Fládr, 45. T. Langer

Ústí n/O I. poločas: Truhlář – Coufal, J. Chleboun, P.Chleboun, Langer - Habrman, Nágl, Souček, Falta,  Smejkal - Vaňous.

Ústí n/O II. poločas: J.Krátký – M. Kopecký, J. Chleboun, Jeníček, Skalický - Pazdera, Vaňous, Souček, Falta (70.Habrman), Kukla - Nágl.

Prostějov: Neoral (46. Šarman) -Machynek , Pernatskyi , Rus , Sečkář, Koudelka (75. Smékal), Langer (80. Luža), Fládr, Zhykol (65. Petržela), Šteigl (46. Zapletal) Hapal.

 

Zdroj: http://www.fotbal-ustinadorlici.cz/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou