Benátky mají dvě výhry během jednoho týdne, Benešov nestačil na České Budějovice, Brozany skolily Varnsdorf, Chrudim těsně vyhrála nad Dvorem Králové a Nymburk po prohře s Varnsdorfem vyzrál na Velvary

0

Předposlední víkend zimní přípravy nabídl několik výsledků. Dvakrát si v tomto týdnu zahrály Benátky či Nymburk, ten však měl jen poloviční úspěšnost. V generálkách na druhou ligu uspěly České Budějovice, když zvítězily nad Benešovem. Naopak Varnsdorf v generálce překvapivě nestačil na Brozany.

SK Dynamo České Budějovice – SK Benešov 4:1 (1:0)

Branky: 39. Puchel, 55. Sajčič, 66. Mashike, 81. Vondra – 71. Rataj.

Zajímavý zápas si naplánoval Benešov. Vyzval České Budějovice, pro které tento zápas znamenal generálku na start jara ve druhé lize. Po prvním poločase sice bylo skóre hratelné pro třetiligový tým, ale ve druhém poločase Budějovice přidaly góly a trefa Rataje tak byla spíše symbolická. V zápase se mimojiné prosadil Mashike, který se minulý rok zjevil ve Vltavínu a po půl roce zamířil do Budějovic, kde se prosazuje.

Dynamo ČB: Staněk (46. Křížek) – Řezáč (46. Nitrianský), Havel, Novák, Vondra – Čavoš, Javorek (46. Mashike) – Puchel, Hašek, Pouček (46. Švantner) – Táborský (46. Sajčič)

Benešov: Tetour – Neuberg, Haitl, Engelman, Brejcha, Hurka, Laňka, Čapek, Ježdík, Artemuk, Zákostelský.

 

SK Benátky nad Jizerou – Rejšice​ 5:3 (3:3)

Branky: 10. a 39. Hakl, 24. Kocourek, 68. Zörkler, 90. Taneček – 27. Sabol (pen.), 29. Herman, 31. Bělík.

Většina týmů z ČFL už hraje své zápasy jen o víkendu, ale Benátky šly v tomto týdnu proti proudu a v týdnu vyzvaly soupeře z krajského přeboru. V prvním poločase se jim moc nedařilo, vydařená čtyřminutovka Rejšic znamenala otočení skóre. Benátky však ihned začaly pracovat na zvratu, stihly vyrovnat a ve druhém poločase zvrátit konečný výsledek ve svůj prostěch.

Benátky: Straka (46. Levíček) – Hakl, Skuhravý, Horák, Sudek – Kocourek (46. Boček), Munzar (22. Knobloch), Farkaš, Mařík (46. Jäger), Bulíř (46. Zörkler) – Synek (46. Taneček).

FK Kolín – SK Benátky nad Jizerou 2:3 (0:2)

Branky: 53. Křelina, 58. Živný – 41. a  71. (pen.) Bulíř, 13. Hakl.

Benátky zamířily v tomto týdnu i do Kolína. Sobotní zápas byl proti diviznímu Kolínu a vyvíjel se jinak, než ten středeční. V prvním poločase se dostaly do vedení, jenže ho ve druhém poločase opět během pár minut ztratily a musely rozhodnout až z penalty, které se ujal Bulíř a nemýlil se

Kolín: Pellegrini – Biško, Živný, Nešpor, Seifert – Záhora – Vácha, Němeček, Šindelář, Janecký – Veselý. (Náhradníci: Čapek, Mlynka, Novák, Křelina, Puk.)

Benátky: Straka – Skuhravý (60. Munzar), Hošťálek (60. Borovička), Horák, Sudek – Kocourek (46. Boček), Farkaš, Mařík (60. Knobloch), Hakl, Bulíř (71. Zörkler) – Synek (60. Taneček).

MFK Chrudim - TJ Dvůr Králové nad Labem 1:0 (1:0)

V dalším přípravném utkání nastoupili hráči MFK na umělé trávě v Chrudimi proti FK Dvůr Králové nad Labem. Divizní celek prověřil účastníka ČFL, který byl fotbalovější a díky gólu Kopeckého z prvního poločasu i lepším mužstvem. Domácí si tak poradili v přípravě s dalším soupeřem a také s mrazivým počasím, které sobotní dopoledne panovalo. (Zdroj: www.mfkchrudim.cz)

 

SK Sokol Brozany - FK Varnsdorf 1:0 (0:0)

Branka: Veselý.

Zajímavé zaskočení druholigového soupeře si připsaly Brozany. Varnsdorf v přípravě proti třetiligovým týmům moc nezářil a padl i v sobotu. Druholigový tým trápí několik marodů a v kombinované sestavě se neprosadil. Ve druhém poločase rozhodl Veselý.

Varnsdorf: Porcal - Kouřil, Zieris (46. Filip), Chlumecký - Zbrožek - Bílek, Bláha, Koucourek, Šulc - Šup (46. Luňák), Ulbrich (46. Ondráček).

 

SK Polaban Nymburk - FK Varnsdorf 0:3 (0:2)

Ve středu Polaban nestačil na druholigový Varnsdorf.

Varsndrof: Samoel - Zbrožek, Zieris, Kouřil, Chlumecký - Bláha, Kozma - Bláha, Durdevič, Dordić - Šup

 

Slovan Velvary – SK Polaban Nymburk 0:1 (0:0) -> rozhodující gól padl v 82. minutě

V Horních Měcholupech vyzval Nymburk divizní Velvary a dokázal vyhrát, když rozhodl v závěrečných minutách.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou