FOTO: Štěchovický kolaps ve druhém poločase! Ztratily dvougólové vedení a prohrály s divizními Zbuzany

0

Solidní nástup do zápasu a několik šancí, dva góly a pohodlný náskok. Tak by se dal shrnout zápas Štěchovic s divizními Zbuzany. Jenže ve druhém poločase se o dost zlepšily a třemi góly otočily skóre.

Předposlední sedmý přípravný zápas odehrálo mužstvo Štěchovic na umělém povrchu v areálu Motorletu Praha a soupeřem byl divizní nováček ze Zbuzan, za kterého na podzim nastupovalo trio bývalých hráčů klubu – Stanislav Hřebeček, Martin Říha a Václav Laušman. Třetiligový výběr vstoupil do zápasu bez dvou hráčů, zápasu se nezúčastnili záložníci Petr Hovorka a Tomáš Pavlík. Naopak nastoupil Petr Příhoda, čerstvě potvrzená posila do obrany.

 

První zápas byl ze strany zkušeného třetiligového týmu vydařený a z několika šancí skončily za zády gólmana dvě, prosadili se postupně Košata a Batka. Jenže druhý poločas byl úplně opačný, Zbuzany se výrazně zlepšily a dokázaly třemi góly otočit konečný výsledek.

 

Zimní příprava finišuje, na vyladění formy mají nyní svěřenci trenéra Zbyňka Busty dva týdny a poslední zápas. V generálce se za týden utkají s dalším divizním týmem a opět se bude hrát v Praze. Zápas proti Aritmě Praha se odehraje v areálu divizního týmu, zatím není jasné, zda se bude hrát na přírodní trávě nebo na umělém povrchu. Aktuální předpověď silných mrazů ale naznačuje, že se zápas odehraje spíše na umělém povrchu.

 

TJ Štěchovice – FK Zbuzany 1953 2:3 (2:0)

Branky: 17. Košata, 45. Batka – 66. Laušman, 72. Lička, 80. Pánek M.

Štěchovice: Vašák – Švejda (31. Příhoda), Busta, Kučera, Těžký – Jakobovský – Sulík (56. Šum), Volešák, Novák, Košata (46. Jonáš) – Batka (46. Štědronský).

 

Zdroj: www.fotbalstechovice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou