FOTO: Velmi nevydařený zápas Vyšehradu! Padl s Turnovem, předposledním týmem z divize skupiny C

0

Před rokem v generálce na jarní část sezony porazili fotbalisté Slavoje Vyšehrad divizní Turnov 3:1, letos ale dopadl vzájemný přípravný duel obou těchto mužstev zcela jinak. Šemíci se v sobotu 24. února moc nevyznamenali, když podlehli na domácí půdě předposlednímu týmu tabulky divize C 2:3.

Po dvanácti minutách hry přišla ztráta míče, následně faul ve vápně a Horák z penalty získal Turnovu vedení: 0:1. O sedm minut později byl naopak nedovoleně atakován v protějším čtverci Drobílek a Čtvrtníček z penalty vyrovnal: 1:1! Ve 27. min. Madej rozehrál trestný kop na zadní tyč, kde Šlegl hlavičkoval balon podél brány a u opačné tyče ho zblízka dorazil hlavou Máče: 2:1! Ve 35. min. Cigánek vyrovnal na 2:2. Smůlu měl Junek, který se probil z levé strany a trefil tyč turnovské brány.

 

Ze sestavy z prvního poločasu zbyl na hřišti po změně stran jen Šlegl. Východočeši také poslali na hřiště několik hráčů z lavičky a v 69. min. udeřili. Štěpán Havel rozehrál přímý kop a Kordík ho tečoval hlavou do sítě: 2:3. Vyrovnat mohl pět minut před koncem utkání, po přihrávce od Maceje, Pusch. Jeho pohotovou střelu pod břevno ale vytáhl gólman soupeře na roh.

 

Slavoj Vyšehrad – FK Turnov 2:3 (2:2)

Branky: 18. Čtvrtníček z pen., 27. Máče – 12. Horák z pen., 35. Cigánek, 69. Kordík.

Vyšehrad: Havránek (46. Štika) – Šlegl, Hradecký (46. Vacík), Madej (46. Novák) – Máče (46. Gibilov), Doležal (46. Macej) – Kostorek (46. Hanzlík), Drobílek (46. Pusch), Junek (46. Š. Klíma) – Čtvrtníček (46. Filip), Heřman (46. Šindler).

Asistent Milan Kopřiva: „Těžko něco takového hodnotit, protože z naší strany tohle nebylo dobré. Utkání se nám nepovedlo. V týmu soupeře hrál prim čtyřicetiletý Petr Papoušek, jenž připravoval pro své spoluhráče brejkové situace, s nimiž jsme měli problémy. Do druhé půle už nastoupily oba týmy se značně obměněnými sestavami, my jsme ji odehráli s juniorkou. Projevilo se to nejen na úrovni hry, ale i na vývoji skóre, kdy jsme inkasovali třetí a rozhodující gól.“

 

Zdroj: Denis Postler / www.slavojvysehrad.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou