FOTO: Zimní galeje třetiligových týmů neberou konce. Litoměřicko padlo v oslabené sestavě s Neratovicemi, Domažlicím odpadl zápas kvůli marodce soupeře a Dobrovice schytala v Pardubicích debakl

0

Místo finišování přípravy počítají téměř v každém klubu absence. Litoměřicko se s marodkou trápí delší čas a ve slepené sestavě padlo. Prohru si připsala i Dobrovice, která padla vysoko na půdě Pardubic. Naopak Domažlice si nedělního chladného dne neužily ani minutu, jejich soupeř SK Rakovník totiž nedal dohromady jedenáct hráčů.

FK Litoměřicko - FK Neratovice-Byškovice 0:1 (0:0)

Branky: 29. Hrdý.

Litoměřicko: Plachý – Šimkovský, Šustr, Václavek, Dvořák – Trýzna, Marchuk, Luong, Two – Valenta – Zbudil. (Střídali: Starczewski – Frank, Trekoval, Flégl.)

 

Šancí na vstřelení gólu si Litoměřicko vytvořilo více než soupeř,  ale v koncovce bylo opakovaně sterilní. Soupeři pak stačilo k dobrému výsledku jen to, aby se ujala jedna vydařená střela. To se právě v sobotu v Brozanech stalo. Po vyrovnaném začátku, kdy se obě mužstva vzájemně testovala, hrál třetiligový tým aktivnější part, ale ve druhé části poločasu si své k vývoji střetnutí řekli Neratovičtí, na rozdíl od Litoměřicka svoji snahu korunovali ve 29. minutě gólem, autorem nechytatelné střely byl Hrdý. V tu chvíli nikdo netušil, že se jedná o jedinou branku, které se přihlížející diváci dočkali.

 

Ve druhé půli se hrálo takřka na jednu branku, ovšem bez kýženého efektu. Možnosti Neratovic vznikaly výhradně po chybách soupeře pramenících především z přemíry snahy vývoj utkání zlomit. Sestava Litoměřic byla ovlivněna početnou absencí nemocných případně zraněných hráčů. Z různých důvodů zdravotního charakteru nemohli do utkání zasáhnout Ordelt, Maršálek, Štancl, Zdržálek, Husenský, Surmaj, Kacafírek ani Hanuš.

 

 

Trenér Litoměřicka Müller: „Nedáš gól, nemůžeš vyhrát, tak to je. Moc dalšího, než co všichni viděli, se říci nedá, vytvoříme si sedm, osm gólových šancí, které bohužel neproměníme. Budeme pracovat dál a věříme, že se nám bude v dalších, především pak mistrovských, zápasech dařit i před protivníkovou brankou.“

 

Zdroj: www.fklitomericko.cz

 

 

FK Pardubice – FK Dobrovice 5:1 (3:1)

Branky: 9. Kovář, 11. Petráň, 20. Petráň, 51. Čelůstka, 84. Látal - 23. Bernát.

Výlet do Pardubic si užila Dobrovice, která se tak připojila k dalším týmům, které prověřily druholigového soka v jeho generálce na start jara. Úvod prvního poločasu zřejmě o výsledku rozhodl, domácí se dostali do třígólového vedení, které sice Dobrovice zásluhou Bernáta stihla korigovat, jenže po změně stran Pardubice přidaly čtvrtý gól a bylo hotovo. V závěru ještě druholigový tým přidal pátý gól.

Pardubice: Knobloch (46. Šmíd) - Prosek (46. Blažek), Kopřiva (70. Prosek), Šejvl, Čelůstka - Látal, Řezníček, Jeřábek (46. Novák), Fousek - Kovář, Petráň (46. Kašiar).

Dobrovice: Dědek - J. Novák, Routek, Sedláček, Vajgl - Fotr, Žaloudek, Tvaroha, Bernát - Osvald, Kostka. (Náhradníci: Bartoš - Schubert, Jakubec, Pelyak.)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou