Jiskra z Ústí nad Orlicí v přípravě doplácí na koncovku, o víkendu padla se Soběslaví

0

Fotbalisté Jiskry v přípravě zatím výsledkově nezáří, výjimkou nebyl ani zápas proti diviznímu Spartaku Soběslav. V sobotním podvečeru si domácí vytvořili celou řadu příležitostí, ale jejich využívání je zatím špatné.

Od úvodních minut se hrálo převážně na polovině hostů, kteří ovšem nevynechali žádnou příležitost k protiútokům. V 5. minutě krásně pálil z dvaceti metrů Souček, v 7. minutě ho napodobil i Vaňous, výborné zákroky však předvedl gólman Kunín. Do sestavy Jiskry se vrátil z přípravy v pardubickém áčku Nikodem a ve 22. minutě předvedl perfektní průnik po křídle až před brankáře, jenž ho nohou vychytal. Ve 27. minutě otřel Vaňous přímý kop z pětadvaceti metrů o břevno. V 31. minutě už udeřilo, Faltův pas do vápna si výtečně na prsa zpracoval Vaňous a jeho křížná střela skončila v síti – 1:0. V 40. minutě se v šestnáctce pěkně uvolnil Smejkal, jeho rána se od tyče odrazila před dva hráče Ústí, kteří si tak dlouho dávali přednost, až o míč přišli. Stejně jako ve středu proti Prostějovu inkasovali domácí v závěru poločasu, když ostrý centr zprava srazil do vlastní branky J. Chleboun – 1:1.

 

Po přestávce začali domácí drtivým náporem s řadou šancí. V 50. minutě po chybě gólmana dotlačil míč do sítě zblízka Smejkal – 2:1. Krátce na to byl ve vápně sražen Skalický, ale nařízenou penaltu poslal Coufal do ochranné sítě za brankou. V rozmezí mezi 60 a 70. min. měli ústečtí několik opravdu velkých příležitostí, které gólem neskončily, přesto se zdálo, že tento zápas nelze prohrát. Opačný názor však měl hostující ofenzivní záložník Vaněk, jenž v 70. minutě přebral za obranou ve vápně míč a podél gólmana vyrovnal. V 80. minutě opět Vaněk využil nedorozumění v obraně a přesnou střelou k tyči vývoj zápasu otočil – 2:3. Snaha domácích o vyrovnání byla křečovitá, bez nápadu a hosté si tak závěr svého soustředění zpestřili nečekaným vítězstvím.

 

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí – TJ Spartak Soběslav 2:3 (1:1)

Branky: 31. Vaňous, 50. Smejkal – 70. a 8é. Vaněk, 45. J Chleboun (vl.).

Ústí: Krátký - Coufal, J. Chleboun, Jeníček, Langer – Nikodém, Souček, Falta, Vaňous, Smejkal – Nágl. (Náhradníci: Truhlář, Coufal, P. Chleboun, Habrman, Skalický)

Soběslav: Kunín – Hromada, Boháč, Bouchal, Suchan – T. Mazouch, Vaněk, M. Mazouch, Žalda – Nohava, Dvořák, (Náhradníci: Uličný, Šmidmajer, Chotovinský, Maršík)

Mužstva střídala hokejově v průběhu obou poločasů.

 

Zdroj: http://www.fotbal-ustinadorlici.cz/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou