GENERÁLKY TŘETILIGOVÝCH TÝMŮ: FOTO: Herně sice neoslnily, ale výhru nad divizní Aritmou dokázaly Štěchovice vyválčit díky trefám Nováka a Volešáka! Radoval se i Nymburk, který porazil Kratonohy

0

Úvod zápasu Štěchovicím vyšel, ale poté byly pod tlakem Aritmy, která však doplatila na svou koncovku. Ve druhém poločase rychle přidaly druhý gól a vedení udržely. Proti diviznímu soupeři uspěl i Nymburk.

Do svého posledního osmého přípravného zápasu nastoupilo mužstvo Štěchovic takřka v plné síle, v sestavě se neobjevil pouze jeho kapitán Michal Švejda. V generálce na start jara se pak svěřenci trenéra Zbyňka Busty dostali rychle do vedení, když se v deváté minutě prosadil z blízkosti Lukáš Novák. K navýšení skóre ale bylo daleko, jelikož aktivitou hýřili spíše domácí a několik šancí spálili, či je zlikvidoval dobře chytající Štěpanovský.

 

Po změně stran stačily Štěchovicím necelé dvě minuty a dostaly se do dvoubrankového vedení. Hra ve druhém poločase příliš šancí nenabídla a tak si třetiligové Štěchovice připsaly výhru nad divizní pražskou Aritmou, kterou porazily rozdílem dvou gólů podobně jako v generálce před startem uplynulé podzimní poloviny soutěže.

 

Zápasu se tedy zúčastnilo trio zimních posil klubu, brankář Martin Štěpanovský z druholigového Znojma odchytal celý zápas, první poločas odehrál obránce Petr Příhoda z Újezdu nad Lesy (pražský přebor) a do druhého poločasu nastoupil záložník Petr Hovorka z Brozan (ČFL). Kádr pro jarní polovinu soutěže je uzavřen, na soupisce se nachází celkem sedmnáct hráčů.

 

Naopak pětice hráčů Štěchovice opustila. Už v průběhu podzimu klub opustil obránce Martin Novák, na startu přípravy se už na tréninku nehlásili obránce Jakub Cienciala a záložník Štěpán Maruš. Během přípravy pak v minulém týdnu klub opustili i záložník Jakub Jonáš a brankář Michal Soukup.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz

 

SK Polaban Nymburk - FK Kratonohy 3:0 (2:0)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou