GENERÁLKY TŘETILIGOVÝCH TÝMŮ: Jak vyřešit téměř neřešitelné? Zápy svými pěti góly v závěrečné půlhodině dokonale zaskočily Neratovice. Brozanský Chukwuma už vyladil formu, prezentoval se hattrickem

0

Sobotní generálky odehrály také Brozany či Zápy. Oba výběry vyhrály. Brozany opět nastřílely hodně gólů, Zápy také, ale všech pět tref se vešlo do závěrečné půlhodiny.

SK Sokol Brozany – SK Štětí 4:1 (1:1)

Branky Brozan: 3x Chukwuma, Benda

Brozany si vybraly ke své generálce Štětí. V zápase se opět radovaly s většího počtu gólů, když se prosazoval zejména Chukwuma, kterého doplnil Benda.

 

FK Neratovice-Byškovice – SK Zápy 3:5

Branky Neratovic: Novák, Škarecký, Ďurinda

Zápy si užily dosti starostí, když zachraňovaly výsledek na poslední chvíli. Ještě půl hodiny před koncem zápasu prohrávaly 0:3, jenže výsledek se jim podařilo otočit a pěti góly svého divizního soupeře jistě řádně naštvaly.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou