Rezerva Slavičína s Horní Lidčí jen remizovala, doplatila na neproměňování šancí

0

Na umělé trávě ve Slavičíně - Hrádku se hrálo v sobotu dopoledne přípravné utkání mezi slavičínskou rezervou a týmu z Horního Lidče. Oba celky hrají 1. B třídu, pouze jinou skupinu a tak se dal očekávat poměrně vyrovnaný duel. Cennou remízu 1:1  uhráli hosté jen díky vynikajícímu výkonu Matěje Kubína v brance uhrála Horní Lideč v přípravném utkání se Slavičínem B. Ve středu sehraje slavičínské B mužstvo další přípravný duel, tentokrát ji v Hrádku prověří ambiciózní Slušovice.

 

Favoritem tohoto duelu však byla slavičínská rezerva, která měla v kádru několik talentovaných mladíků, kteří už pošilhávají po dresu divizního A týmu. A ten měl o víkendu volno a trenér rezrvního celku Jiří Váňa tak mohl využít služeb několika fluktuantů. Slavičín byl v zápase lepším týmem, ale doplatil na neproměňování šancí. Po půli skončilo utkání nerozhodně 1:1, ve druhém dějství se už prokřehlí diváci branky nedočkali a utkání skončilo chudobnou remízou 1:1.

 

„Do 25. minuty jsme se soupeřem drželi krok. Po zbytek zápasu jsme byli místy až pod drtivým tlakem a nerozhodný výsledek nám vychytal vynikající Kubín v brance. V dalším utkání se střetneme za týden na umělce v Luhačovicích se Sehradicemi,  řekl předseda Horní Lidče Bronislav Gajdošík.

 

 

FC TVD Slavičín B - TJ Horní Lideč 1:1 (1:1)
Branky: L. Šebák - Smolík


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou