Veselá si v přípravě se zlínskými Pasekami s chutí zastřílela

0

Pro pokračování  v zimní přípravě si Veselá o prvním březnovém víkendu vybrala umělou trávu ve zlínských Pasekách a soupeřem jim byli domácí, po podzimu až  12. celek zlínského okresního přeboru SK ZLÍN-Paseky.

 

 

Rozdíl ve výkonnosti byl znát hlavně v první půli, kdy se domácí teprve hledali a Veselá měla celou řadu možností k zakončení. Ale  rychlé vedení 2:0 po brankách Radka Soukupa a Petra Dlouhého Veselou ukolébalo a v zakončení se projevila velká nedůslednost i kudrlinky ve snaze najít ještě lépe postaveného  spoluhráče. Boharovnost hostů vyústila až v situaci, kdy  Paseky dostaly v 30. minutě výhodu pokutového  kopu. Oslavenec v bráně Veselé (Petr Červenka,  v sobotu  36  let) vystihl stranu a pokutový kop bravůrně zneškodnil.  Po  přestávce Veselá prostřídala čtyři hráče a stále si udržovala  minimálně dvoubrankový náskok (4:1, 4:2, 5:2, 6:2, 6:3). Domácí vždy snižovali ze standardek. Nejprve hlavičkou po roku a pak z perfektně provedeného trestného kopu. To by mělo být pro defenzívu Veselé varováním.  

 

"Pozitivem z tohoto duelu je střelecká produktivita a zejména skutečnost, že zkoušení tři dorostenci se neztratili a předvedli nadějné výkony s výhledem na jarní mistrovské boje", hodnotí duel sekretář Veselé Zdeněk Kučera. 

 

Zbývající přípravná utkání Veselá odehraje už na umělé trávě  luhačovického areálu Radostova. Ten nejbližší se koná v neděli 11.března v 12.oo a soupeřem  Sokola Veselá bude TJ Tatran Havřice. Tento nováček I.B třídy ve slovácké skupině „C“ je po podzimu na pěkném  4.místě.

 

příprava  - neděle 04.03. 2018

SK ZLÍN-Paseky  -  Sokol VESELÁ  3:7 (1:3)     

 

Branky Veselé:  Petr Dlouhý  3x, Radek Soukup 2x, Tomáš Gajdošík, Michal Bodlák

 

 

Fotogalerii od Ivety Šůstkové z tohoto utkání najdete zde:

http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_pripravny_zapas_4._3._2018%2C_SK_Zlin_1931_-_Vesela_3_7/

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou