Rezerva Velimi si v přípravě poradila s poděbradským dorostem

0

Konečně přišlo oteplení, svítilo sluníčko a mohli jsme sundat kulichy. Ideální počasí pro fotbal. Velimské béčko sehrálo druhé přípravné utkání, první mistrák hraje za tři týdny. Trenér Jirka Ptáček měl problémy se sestavou, k dispozici měl 11 defenzivních hráčů, 2 ofenzivní a jednoho brankaře.

Prvních pět minut byla hra vyrovnaná. Už v 7.min. kopal roh tradiční exekutor standardních situací L. Vlk, neomylně posadil míč na hlavu výborného hlavičkáře Tondu Srba a ten nedal domácímu brankáři šanci. Velim vedla 0:1.

 

Hra byla nadále vyrovnaná, bylo vidět, že velimáci měli větší kvalitu, ale domácí dorostenci to doháněli bojovností a rychlostí. Ve 25.min. domácí vyrovnali na 1:1. Musím dodat, že z ofsajdu, byl jsem na úrovni.

 

Pak měla Velim převahu. Ve 27.min., po závaru před poděbradskou brankou, z blízka skóruje velimský L. Vlk a Velim vede 1:2. Ve 38.min. dostal míč do uličky velimský Jansta, byl nejrychlejší, obešel brankaře a zvýšil na 1:3 pro Velim. Ve 40.min. se krásně opřel do míče asi z třiceti metrů hráč Poděbrad a nechytatelnou střelou snížil na 2:3. Lahůdka!

 

Druhý poločas měl podprůměrnou úroveň. Nic zvláštního se nedělo. Zřejmě chyběla fyzička a to bylo znát především u domácích. V 70.min. uzavřel skóre hostující Jansta a střelou zdálky upravil na konečných 2:4 pro FC Velim B.

 

A na závěr: „Sestava velimské rezervy byla tak trochu mix. Myslím, že to na hře bylo vidět. Ale naši kluci začínají později a pomalu. Vrchol přijde včas, o tom jsem přesvědčen, vždyť je znám. Pozor, hlavní trumfy jsou ještě v zimním spánku. Poděbradský dorost? Bojoval, nedal se a potěšil mě.“       

 

Sestava FC Velim B:

D. Dejmek. =  

= M. Hrabal. – A. Srp. – J. Vlk. – Procházka. =  

=  J. Jelínek. – O. Kosina. – J. Ceral. – L. Vlk. =

=  J. Nedbal. – M. Jansta

Náhradníci (střídání hokejové): J. Svoboda. – D. Kopecký. – J. Roudnický.

Trenér: Jiří Ptáček.     Vedoucí: Jaroslav Češpiva.                               

 

//autor reportu Jaroslav Češpiva, adminiavedovelim.//


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou