FOTO: Tatran podal nejslabší výkon v přípravě

0

Generálku před nadcházející divizní jarní částí sehráli fotbalisté Tatranu, na své umělé trávě, proti osmému celku Pražského přeboru – FC Přední Kopanina. Domácí trenér Pavel Koutenský postrádal několik klíčových opor – Kučeru, Nováka, Vránu, Gögha, Pidrmana a Kutafina, což se na herním projevu odrazilo.

Vstup do zápasu neměli domácí vůbec dobrý. Po minutě přišel na půlce nedůraz v osobních soubojích, čehož využil Urban. Utekl po křídle, předložil tutovku spoluhráči, jemuž stačilo nastavit placírku – 0:1. Domácí se sice od druhé poloviny první části usadili na polovině soupeře, ale ten nejenže dobře bránil, ale podnikal velmi nebezpečné kontry. Hlavně díky Urbanovi, který si na hřišti dělal, co chtěl a měl další dva šance, ale Hnízdil dobře zakročil. Tatran mohl srovnat ve 32', kdy Červený zatáhl míč k brankové čáře. Zpětnou přihrávkou našel Doláka, jenž ale pouze orazítkoval břevno.

 

Vstup do druhé části měli lepší znovu hosté. Opět to byl Urban, který utekl. Na přední tyč předložil lahůdkovou přihrávku spoluhráči, kterému znovu stačilo jen nastavit placírku – 0:2. Tatran se ale dokázal vrátit do zápasu. Dolák poslal míč za obranu, kde sice byl Červený v ofsajdu, ale nehrál. Obrana přestala také, čehož využil z druhé vlny nabíhající Kingsley Omovie, jenž obstřelil brankáře – 1:2.

 

Za tři minuty bylo srovnáno. Dolák utekl po pravé straně. Na jeho střílený centr naběhl Kingsley Omovie, jehož střela byla zblokována, ale jen před Červeného, který si věděl rady – 2:2. Hosty ale brzká ztráta vedení nepoložila a opět potrestali další nedůslednosti a chyby domácích. V 68' vhazovali na své polovině (u střídačky) domácích, ale i tak dokázal Urban utéct a prostřelit Hnízdila – 2:3. Poslední slovo měl v závěru opět Urban, který utekl domácí obraně a šikovně prostřelil vyběhnuvšího Hnízdila – 2:4.

 

Pavel Koutenský, trenér Tatranu: „Jsem zklamaný. Sehráli jsme nejhorší zápas v přípravě a trochu si pokazili celý dojem z tohoto období. Kluky jsem nepoznával. Mnoho chyb. Předržování míčů. Nedůraz v osobních soubojích. Kopanina vyhrála zaslouženě. Věřím, že tato facka nám pomůže a na jednu stranu jsem rád, že přišla ještě v přípravě. Musíme se dát dohromady a připravit se na těžký duel v Neratovicích.“

 

Tatran: Hnízdil – Ibraimi (46. Borsuc), Vecka, Bredler, Černý (46. Vild) – Kokarau (46. Kingsley Omovie), Verner, Dolák, Hynek – Hradecký, Červený (70. Kokarau). Trenér: Pavel Koutenský.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou