Publikujte na fotbalunas.cz - zveřejníme vaše fotky a zprávy ze zápasů!

0

Na tři kliknutí máte možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, reportáže nebo třeba vaše hodnocení zápasů, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. A rovnou na tom nejsledovanějším místě, které amatérský fotbal má! 

POSÍLÁNÍ INFORMACÍ A FOTEK ZE ZÁPASŮ

 

Na fotbalunas.cz mají příznivci klubů možnost, jak snadno a rychle k libovolnému zápasu sdílet nejen fotky, ale třeba i krátký popis gólových situací a jiných zajímavostí, které o zápasu víte, nebo jste je osobně viděli. 

 

Fotky a informace nám muže přes růžové tlačítko poslat úplně každý registrovaný uživatel. Pokud jím ještě nejste, zabere to jen dvě minuty. Chcete se s fanoušky podělit třeba i fotky z rozcvičky nebo oslavy vítězství po zápase? Také žádný problém! Vše bude redaktorem fotbalunas.cz rychle zveřejněno.

 

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE!

 

STRUČNÝ NÁVOD PRO ZASÍLÁNÍ INFA A FOTEK ZE ZÁPASU

1. Na kartě zápasu, ke kterému chcete poslat informace, použijte růžové tlačítko se symbolem „+“. Pokud již nejste přihlášeni, budete k tomu vyzváni.

 

2. Pokud máte nějaké textové informace k zápasu (reportáž, popis branek, hodnocení, ohlasy), které chcete odeslat redaktorovi, vyplňte je na kartě report.

 

3. Fotky vložíte na kartě „Obrázky do galerie“

 

Fotky od autorizovaných fotografů se zobrazí rovnou na webu. První nahraná fotka od prvního autorizovaného fotografa se zobrazí současně jako náhledová pro celý report.

 

Fotky od neautorizovaných uživatelů jsou odesláním uloženy a čekají na zpracování a zveřejnění redaktorem. Reporty a psané informace budou u zápasů zobrazeny ihned po zpracování redaktorem.

 

Zde naleznete stručný návod, jak se registrovat a zvolit si role.

 

 

HODNOŤTE UTKÁNÍ NA FOTBALUNAS.CZ!

  

Nyní můžou čtenáři (registrovaní uživatelé) hodnotit na fotbalunas.cz po zápase skutečně vše - od skvělého výkonu rozhodčího přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. 

 

Hodnotit mohou fanoušci i výkony jednotlivých hráčů!

 

Jak na to? Přímo na kartě utkání využijte tlačítko „Ohodnotit zápas“. Za ním se skrývá několik skupin hodnocení. Celé utkání tak může fanoušek dát pod lupu a říct všem svůj názor!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou