SK LÁNY: S aktuální druhou příčkou je kabina Lán nadmíru spokojena

0

Jako druhý tým zmíníme Lány, které se umístily po podzimní části na fantastickém druhém místě. Ohledně přípravy a dění v klubu jsme se obrátily na Jakuba Matějku, hráče lánského SK, který nám ochotně zodpověděl a my vám přinášíme pár slov k aktuálně druhému celku rakovnického OP.

Jak probíhá zimní příprava?

 

Naše příprava začala tréninky 2x týdně 16. ledna. Dalším příspěvkem ke kondici a souhře určitě přispěje i účast našeho týmu v zimním turnaji starosty obce Rynholec, který pořádá fotbalový klub Baník Rynholec již 10. ročníkem. Celkem se zúčastní 5 týmů a my doufáme v umístění na stupních vítězů. Vyhlášení by mělo proběhnout po posledním dohraném zápase v tomto týdnu. Dále jsou před začátkem sezóny zařazeny tři přátelské utkání s týmem Senomat, Jenče a Novo Kladno.

 

Došlo během přestávky k nějakým změnám v kádru?

 

Náš kádr přes zimní přestávku zaznamenal pár nových tváří. Dojde k posílení všech herních postů od brankáře počínaje, až po útočnou řadu.

 

Jak jsi spokojen s uplynulou podzimní částí a jaké si dáváte cíle do té jarní?

 

S podzimem jsme s naší 2. příčkou v tabulce nadmíru spokojeni, a to vhledem k tomu, že v sezóně 2016/2017 jsme bojovali o udržení v soutěži. Naším cílem pro jarní sezónu je stmelit partu a sehrát tým, který dostal nový impuls. Dál si určitě chceme jarní část v teplém počasí užít a doufejme, že oslavit spoustu výher.

 

Do soutěže vstupují Lány v sobotu 24. března od 15h na domácí půdě proti Olympii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou