Veselá si v přípravě na umělé trávě v Luhačovicích poradila s Havřicemi

0

Veselá si tentokrát zahrála přípravné utkání na umělé trávě v Luhačovicích a za soupeřu si pozvala přední tým ze slovácké 1. B třídy skupiny C - TJ Havřice. Veselá nakonec zvládla utkání na jedničku a soupeře přehrála tříbrankovým rozdílem. O čtyři branky Veselé se tentokráte rozdělili čtyři střelci - Milan Šumšal, Radek Soukup, Martin Dlabaja a Tomáš Dujka.  Na 3:1 snižoval za Havřice  Miroslav Moštek

"Po soupeři z I.A  a z okresu jsme uvítali, když pro třetí přípravu nás oslovil tým ze sousední slovácké skupiny I.B  třídy a byli jsme zvědaví jak konfrontace dvou předních týmů z obou soutěží dopadne. Nám se ale na tento týden sešla poměrně silná sestava, zato hostům z Havřic se sestava té ideální příliš neblížila. Soupeři chyběli čtyři hráči z podzimní sestavy a to už na hře bylo znát. Hosté dali branku až za stavu 3:0 a to ještě předtím Tomáš Dujka v prvním a Miroslav Čoček ve druhém poločase řádně zatřásli  břevnem nad gólmanem Havřic při dalekonosných střelách z více než  25-ti metrů. Ty ale gólem neskončily, i když obě se od břevna odrazily do pole.Hra v provedení Veselé byla líbivá, plno přihrávek našlo své adresáty a tak kombinační hra slavila úspěch a přinesla i rozhodující góly", hodnotí duel s Havřicemi sekretář veselského klubu Zdeněk Kučera.

 

Ale ani sobotní generálka neprozradí jaké bude soutěžní jaro.  Nicméně generálka to bude pikantní. Půjde o srovnání dvou soutěží, dvou vedoucích týmů, které přezimovaly na čele svých skupin I.B tříd.  V sobotu  17.března od  14.oo hodin vyzveme  podzimního mistra I.B třídy na Slovácku (skupina „C“)  -  TJ ŠUMICE. Co se nepovedlo o tomto víkendu, to věřím, že nastane o generálce na jarní odvety. Šumice  jsou sice také nováčkem soutěže, ale i přesto na podzim v soutěži vyhrály všech  13 zápasů a ztratily jen  2  body.  Na raketovém vzestupu kopané  v Šumicích  má zásadní podíl úzká spolupráce klubu se sousedním Uherským Brodem.

 

 

příprava                                         
neděle 11.03. 2018 – UT Luhačovice, Radostova

TJ Sokol VESELÁ - TJ Tatran HAVŘICE 4 : 1(1:0) 

 

 

Fotogalerii od Ivety Šůstkové z tohoto utkání najdete zde:

 

http://tjsokolvesela.rajce.idnes.cz/TJ_Sokol_Vesela%2C_pripravny_zapas_11._3._2018%2C_TJ_Tatran_Havrice_-_TJ_Sokol_Vesela_1_4/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou