Do branky velimské rezervy se vrátila bývalá dvojka áčka, Tomáš Daněk

0

Jestřábí Lhota A – FC Velim B  4 : 1 (0 : 0)

 

Zimní příprava graduje, první mistrák už za 14 dní. Dalším soupeřem velimské rezervy bylo mužstvo z vyšší soutěže (I.B třída), tým z Jestřabí Lhoty. Trenér Velimi Jirka Ptáček dával sestavu těžko dohromady, ale i tak velimské béčko drželo s favoritem krok dvě třetiny zápasu.  

Soupeř z Jestřabí Lhoty byl od začátku aktivnější, rychlejší, častěji byl u míče, ale měl problémy s koncovkou. V prvním poločase jeho hráči zahodili několik tutovek. Velim měla oporu ve staronovém brankaři  T. Daňkovi.  Velimské béčko se snažilo držet míč na kopačkách, kombinovat a spoléhat na brejky. To se moc nedařilo. Poločas skončil smírně, bez branek.

 

   

Prvních dvacet minut druhého poločasu se odehrávalo ve stejném duchu jako v prvním. Ale v 66.min. náš soupeř udělal chybu. Kosina šel do brejku, přihrál Kadlecovi a ten vstřelil první branku zápasu. Škoda, že pro Velim zároveň poslední. Vedení netrvalo dlouho. Hráči J. Lhoty okamžitě zařadili vyšší rychlostní stupeň a už v 67.min. bylo vyrovnáno. Za další minutu, v 68.min. šel soupeř do vedení 1:2. V obou případech střed naší obrany nestíhal. Převaha J. Lhoty byla výrazná. Padly další dvě branky do velimské sítě. V 77.min. to bylo 3:1 a v 87.min. hosté uzavřeli skóre zápasu na 4:1.

 

Stručně k zápasu Jaroslav Češpiva:  "Jestřábka vyhrála zaslouženě. Hlavní rozdíl byl v kondici, v rychlosti a u některých hráčů i v individuální technice. Nebudu hodnotit výkony všech hráčů, ale pár jmen řeknu. Brankař Daněk mě docela překvapil, byl po nemoci, moc toho neodtrénoval, ale vychytal několik šancí. V záloze si svoje odehrál zkušený J. Vlk. V útoku mě zaujal Kadlec. Viděl jsem ho poprvé, má perspektivu, myslím, že bude v áčku. Podle mého názoru nadprůměrný výkon podal dorostenec Suchánek. Potěšil mě. Přeji bezvadnému trenérovi F. Machurkovi, aby se svými svěřenci uhájil účast v I.B třídě.“                                                                                                                  

 

/Autorem reportu je Jaroslav Češpiva, vedoucí béčka a dorostu/ 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou