TJ BANÍK RYNHOLEC: Na těžké soupeře umí zahrát, narazily i Hředle nebo Městečko

0

Nováček rakovnického OP do soutěže vlétl jako uragán a během podzimní části dokázal zaskočit kde koho. Dle slov Michala Drábka se Baníku podařilo splnit cíl do soutěže - hrát dobrý fotbal a být v klidné části tabulky. Uvidíme, kam to Rynholec nakonec dotáhne.

Jak probíhala a kdy začala zimní příprava?

 

Baník Rynholec začal 11. ledna a bez pochyby velkou výhodou tohoto mužstva je umělá tráva, na které může strávit celou přípravu. Tréninkový model byl nastaven na dva tréninky v týdnu + přátelské utkání o víkend. Jako tradičně pořádal Baník zimní turnaj O pohár starosty obce a letos bylo složení stejné jako loni, tzn. pořádající Rynholec, Lány, Roztoky, Sýkořice a Pozdeň. 

 

„K přátelským zápasům potom trenér zval mužstva z Kladenského okresu a to konkrétně Slovan Kladno a Kablo Kročehlavy. Opět jsme vyrazili i mimo areál a od 28.2 - 4.3 jsme absolvovali zimní soustředění ve sportovním areálu Liblín na Plzeňsku. Tam to bylo hlavně o běhání a kruhovém tréninku na získání fyzičky,“ řekl k přípravě předseda klubu Michal Drábek.

 

Udály se v Rynholci nějaké změny v kádru?

 

„Změny v našem kádru do jarní části nejsou nikterak zásadní a pořád razíme s trenérem myšlenku, že musí být hlavně dobrá parta a tým musí fungovat hlavně jako tým. Do jarní části nás s jistotou posílí David Jirava z Lán a to je pro tuto chvíli jediná jistá posila. Uvidíme, jak se vyvine kádr po velkém posílení na Lánech a zda-li se ještě někdo přesune k nám do Rynholce. Spolupráce nám funguje na velmi dobré úrovni a je to vždy o dobré dohodě,“ uzavřel přestupové téma Michal Drábek.

 

Jaká panuje spokojenost s podzimem a jaké cíle si dáváte do jarní části?

 

Podzim, i přes horší výsledky ke konci soutěže, hodnotím vesměs pozitivně. Jsme ve středu tabulky s minimálním odstupem na špičku a dle mého předvádíme i se stabilními a silnými účastníky okresního přeboru vyrovnaný fotbal s dobrou hrou. Cíl před začátkem sezony jsme měli jasný, po postupu do okresního přeboru hrát v klidné části tabulky a předvádět hlavně dobrý fotbal. A to se nám myslím daří,“ zakončil předseda klubu.

 

Zimní turnaj O pohár starosty obce

 

První zápas Baníku byl vcelku vyrovnaný, ale na účastníka kladenského OP Slavoj Pozdeň svěřenci Petra Rajgla nestačili a podlehli 1:3. Branku domácích vstřelil Tomáš Stránský. Druhé utkání už bylo vítězné a to proti Sýkořici, které nastřílel Jiří Matějka hattrick a Rynholec bral první vítězství. Třetí zápas byl proti Lánům, které Baník nešetřily. Ani trefy Milana Berana a Jiřího Matějky neodvrátily vysokou porážku 2:7. V neděli 18. března od 14h se utká v souboji o třetí místo domácí pořadatelský tým s Roztoky.

 

Do soutěže vstoupí Rynholec v sobotu 24. března od 15h, když se představí na hřišti Slabec.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou