TJ SOKOL SÝKOŘICE: Hlavním problémem je finální fáze

0

Po podzimu pátá Sýkořice má do jarní části jasný úkol - zlepšit finální fázi. Trenér Petr Kovařík není spokojený ani s umístěním, a tak můžeme být zvědavi, jak Sýkořice tento nedostatek zlepší a co nám ve druhé polovině soutěže ukáže.

Přípravu na jaro započala Sýkořice v lednu na soustředění na Šumavě. Zápasové vytížení bylo na turnaji v Rynholci. "Přihlásili jsme turnaj v Rynholci hlavně kvůli soupeřům, kteří byli vždy z vyšších soutěží a mohu říci, že nám tyto zápasy hodně pomohly pojmenovat hlavní problém mužstva a to je finální fáze, kde jsme opravdu špatní," sdělil k přípravě trenér Petr Kovařík. Zároveň připojil, že očekává stoupající tréninkovou a poté i zápasovou docházku.

 

"Co se týče podzimu, tak nejsem spokojen jak s umístěním, tak ani s hrou a to hlavně ve vápně soupeře. Proto pořád pracujeme na důrazu a rychlosti v zakončení. Cíle pro jaro jsou tedy jasné. Odehrát pěkné zápasy a udělat radost fanouškům," shrnul závěrem trenér.

 

V rámci zimního turnaje O pohár starosty obce v Rynholci se Sýkořice představila nejdříve proti Lánům, které jsou ale ve formě, posilují a Sýkořici nadělily pět branek. Jediným střelcem Sokola byl Kovařík. Druhý zápas proti Slavoji Pozdeň dopadl podobně, akorát Sýkořice žádnou branku nevsítila. Chuť vítězství nepoznala ani v zápase s Rynholcem, který vstřelil tři branky oproti jedné Kovaříka. Čtvrtý zápas proti Roztokům vypadal nadějně, ale o gól šťastnější byl nakonec mladý celek trenéra Hrušky. Dva zasáhy si v utkání připsal Stanciu.

 

Generálku sehrají svěřenci Petra Kovaříka proti Bratronicím a trénér doufá, že na první zápas bude jeho tým plně připraven a nažhaven. To se uvidí v neděli 25. března v 15h na domácí půdě, kam zamíří Řevničov.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou