Víkendový program narušilo počasí, mnoho zápasů se odkládá

0

Zima se stále nechce vzdát a programu nejen mistrovských, ale i přátelských utkání napříč celou Českou republikou udělalo počasí čáru přes rozpočet. Desítky zápasů si tak po odložení budou muset hledat jiný hrací termín.

Například v divizi B se v sobotu neodehrál ani jeden z plánovaných zápasů. Některé týmy se tak můžou v uvozovkách těšit na velmi nabitý program, když oproti původnímu plánu zaostávají už o dva sehrané zápasy. V hojném počtu se totiž utkání odkládala i před týdnem. Zničit si hřiště hned na úvod jara se ale pochopitelně žádnému týmu nechce, nehledě na to, že na některých hřištích skutečně kvůli sněhové pokrývce nebylo možné utkání sehrát.

 

Pokud máte fotky z vašich víkendových zápasů, zašlete nám je na pár kliknutí prostřednictvím registrované sekce. Stejně tak se můžete podělit o to, v jakém stavu bylo o víkendu hřiště vašeho klubu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou