Nevšová načepovala Slavičínu B osmičku

0

V mrazivém sobotním dopoledni nastoupili na UT v Hrádku Nevšovjané k poslednímu přípravnému zápasu s domácím mužstvem Slavičína B. Oba celky se ještě před rokem potkávaly v 1. B třídě a často to mezi nimi jiskřilo. Nevšová však za rok udělala další výkonnostní skok a ve druhé půli slavičínskou rezervu doslova rozmetala. Utkání nakonec skončilo vysokým vítězství hostí, ale domácí tým byl především v prvním dějství velmi zdatným protivníkem.

Úvod utkání patřil domácím, kteří lépe kombinovali a víceméně nepustili Nevšovou do hry. Po čase se hra vyrovnala a Nevšovjané se ujali vedení po brance Miry Pastorka. Slavičín po obdrženém gólu zvýšil svoji aktivitu a zanedlouho ve 40. minutě zápasu vyrovnal Šťastným na 1-1. Nevšové se však podařilo ještě vstřelit branku, kdy po pěkné a rychlé kombinační akci po ose Stratený - Tomšů - Beňo se posledně jmenovaný  prezentoval střelou do šibenice a upravil na poločasových 1-2. Zápas v prvním dějství to však byl víceméně vyrovnaný, někdy i s mírnou převahou domácích.

 

 

Druhá půle začala tlakem lídra 1. A třídy z Nevšové, její hráči podnikali rychlé výpady k soupeřově bráně a domácí se začali de facto jen bránit. Hosté hráli v těchto chvílích rychlý a kombinační fotbal s kvalitní koncovkou. Do konce zápasu se trefil ještě Mira Pastorek 2x, kdy zkompletoval svůj hattrick, postupně pak také Jakub Dubec, Peter Stratený, Jan Fuksa a Vašek Tomšů. Zápas tak skončil vysokou výhrou Nevšové v poměru 8-1, kdy především ve druhé půli hosté předvedli svoji herní převahu s přesnou koncovkou.

 

 

"Generálka se Slavičínem se nám povedla na výbornou, i když v první půli byli domácí velmi zdatným protivníkem. Pokud to počasí umožní, utkáme se v prvním jarním zápase o čelo tabulky s mužstvem Valašské Meziříčí B na jejich hřišti, v netradičním čase v neděli 25.3. 2018 v 10,00 hod. ráno. Díky anulaci bodů za odhlášení mužstva Zubří poskočilo Valašské Meziříčí B na třetí místo pouze o skóre za Nedašovem a námi", říká předsedkyně klubu TJ Sokol Nevšová Ivana Urbanová.

 

FC TVD Slavičín B - TJ Sokol Nevšová 1-8 (1-2)

Branky: Šťastný -  Pastorek 3, Stratený, Fuksa, Tomšů, Beňo, Dubec

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou