Tomáš Rosický už má o dalším působišti jasno! Okresní přebor čeká

0

Jeden z nejlepších českých fotbalistů historie záložník Tomáš Rosický v zimě ukončil svou bohatou profesionální kariéru. Ale čas od času se proběhnout po trávníku, toho se vzdát nehodlá. A tak už je zaregistrován jako hráč Sokolu Šestajovice, klubu hrajícím Okresní přebor Praha - východ!

Šestajovice jsou v okresním přeboru Praha - východ po podzimu vzhledem ke svému názvu stylově šesté. Co sedmatřicetilého Rosického přilákalo právě do tohoto klubu z obce ve Středočeském kraji? Právě v Šestajovicích totiž bydlí, od roku 2010 je dokonce čestným občanem této obce.

 

A navíc - za tým hraje jeho o tři roky starší bratr Jiří! Právě po jeho boku podnikal první fotbalové krůčky, díky němu se také dostal jako dítě do Sparty. Otec bratrů Rosických totiž podmínil přestup Jiřího do Sparty tím, že si Letenští přiberou i mladšího bráchu. Jiří Rosický na podzim vstřelil za Šestajovice jednu branku.

 

Pro pořad České televize GEN Tomáš Rosický nedávno ještě vtipkoval, že o jeho zájmu zde hrát Šestajovice nic neví a že bude muset do klubu poslat životopis a doufat, že zaujme a snad ho do týmu vezmou. Nyní už je ale Rosický řádně pod klubem zaregistrován a uvidíme, kdy skutečně naskočí do hry. Šestajovicím startuje jaro už tuto neděli, bude Rosický součástí líté bitvy proti Vyžlovce?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou