SK PAVLÍKOV: Příchod tří posil by měl zkvalitnit kádr

0

Desáté místo, devět bodů a pouhých deset vstřelených branek. S tím nemůže být trenér Luboš Gebhart spokojen. Sám doufá ve zkvalitnění a upozorňuje na to, že vše bude o přístupu hráčů. Pokud posily zapadnou do herní koncepce, Pavlíkov by na konci sezóny nemusel zůstat na desáté příčce.

Žádnou velkou přípravu za sebou Pavlíkov nemá. "Účast během přípravy byla žalostná, ani na soustředění jsme nejeli. Bylo to ať už z rodinných, pracovních nebo zdravotních důvodů. Během přípravy jsme sehráli také tři přátelské zápasy," uzavřel k přípravě Luboš Gebhart. Kromě Slabec se Pavlíkov střetl také s Pustověty, s druhým týmem III. třídy a připsal si remízu.

 

Co se týče změn v kádru, tak otazník visí nad Lukášem Křížem, který jedná se Zavidovem. "Máme tři posily. Z Panošího Újezdu přichází Bronislav Vávra, dále Petr Štorek, který hrál naposledy za Kročehlavy. Poslední posilou je Zdeněk Ledvina, ten působil naposledy na SK Rakovník a nyní nebyl nikde registrovaný. Doufám ve zkvalitnění kádru, ale vše bude o přístupu," řekl závěrem pavlíkovský trenér.

 

Hned na úvod jarní části čeká Pavlíkov těžký zápas u břehu Berounky proti Roztokům, kde se představí posledního března od 16:30h.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou