Co trenéři očekávají od jarní části OP - II. díl

0

Již zítra to vypukne! Věřme, že počasí dovolí odehrát všechny zápasy. Pro fanoušky jen připomínáme, že utkání Dobrého Pole s Krakovany se odehraje na UMT v Kostelci n.Č.l. v sobotu od 18:30 hodin. A nyní přinášíme ještě několik dalších očekávání zástupců týmů.

TJ Sokol Býchory, 4. místo, 26 bodů, Ondřej Vaňkát (vedoucí týmu):

 

Měli jsme naplánované čtyři přípravné zápasy, jeden soupeř byl z Kutnohorského okresu (Sedlec) a tři jsou účastníci B-třídy (Jestřabí Lhota, Bečváry a Bílé Podolí). V utkáních jsme ukázali, že je třeba s námi ještě počítat do konečného účtování o přední příčky kolínského OP. Se Sedlecí jsme vyhráli 3:2 na kutnohorské umělé trávě. Na kolínské umělce jsme pak remizovali s Jestřabí Lhotou (0:0) a porazili Bečváry (3:2). Minulý víkend jsme hráli na přírodním povrchu v Bílém Podolí. Zde jsme na těžkém terénu nemohli uplatnit naši tradiční hru, ale i přesto jsme zvítězili 4:2, když góly jsme obdrželi až v poslední desetiminutovce díky ztrátě koncentrace. Soupeřům tedy můžeme vzkázat, že jsme se na ně kvalitně připravili. Naše trenérské duo Škopek - Chvalovský nám při tréninkových jednotkách naordinovalo běh, gymnastiku, posilování a florbal. Trénovali jsme na umělé trávě v Kolíně, v hale v Býchorech a na hřišti či v lese v Býchorech. Jediným negativem může být skutečnost, že méně než polovinu přípravy absolvovali důležití hráči Lev a Kedršt. Věříme však, že do prvního zápasu zasáhnou a budou oporami.   Ke změnám na soupisce. Sice jsme mysleli před startem zimní přípravy, že se mužstvo nezmění, ale nakonec se tak stalo a zaznamenali jsme drobný pohyb. Z kádru odešel Ladýř s odůvodněním, že již o fotbal zájem nemá. Jako prioritu jsme si stanovili příchod brankáře. Celou přípravu s námi trénoval hráč Hlízova, jenže tento ambiciózní klub si za čtyřicetiletého hráče řekl nesmyslnou částku, čímž celý transfer padl. Poslední zápas s námi odchytal brankář působící v nižší soutěži, na jehož přestupu se pracuje (dosud nemám informace, zda je jeho příchod oficiální, proto neuvádím jméno). Do pole jsme přivedli dvě kvalitní posily. První je Radek Tafel, hráč, který naposledy působil v zaniklém klubu Polep. Jeho všestrannost a univerzálnost bude pro Býchory jistě přínosem. Druhým novým hráče je Vít Chadraba, který se vrací do známého prostředí. Působil zde při účasti v B-třídě. Jde o chladnokrevného útočníka, který je v každém týmu třeba.   K prvnímu zápasu. Budeme hostit tým Červených Peček, který je na chvostu tabulky. Pevně věříme, že budeme v plné síle a nedovolíme červenopečeckým hráčům, aby se nadechli k tažení za záchranou na našem hřišti. Jsme sice favorité utkání, ale za žádnou cenu nepodceníme přípravu na zápas. Ze svého působení v Červených Pečkách znám většinu hráčů kádru a vím, že umí být nebezpeční. Ovšem s přihlédnutím ke kvalitě našeho družstva věřím, že otěže zápasu budeme mít pod kontrolou. Doufám také, že přijde na první utkání velký počet diváků a my se jim odvděčíme kvalitní podívanou.     AFK Pečky, 1. / 36 b., Petr Šafránek (trenér):  

Před začátkem sezony bych všem popřál, aby jim fotbal víc dával než bral. To znamená, ať se všem hráčům vyhýbají zranění a ať z fotbalu máme všichni víc radosti než smutku. Bylo by ideální, kdyby se ve všech zápasech hrálo v duchu Fair play.

První zápas, téměř sousední derby, bude těžké, přestože (nebo právě protože) se dobře známe. Stejně jako soupeř budeme na zápas připravení.

 

 

FK Libodřice, 10. / 12 b., Pavel Škopek (hráč týmu):

 

Tak v první řadě bych chtěl popřát všem hráčům hodně zdraví toho fyzického a všem trenérům hodně zdraví zase psychického. Doufám, že se jarní část odehraje bez větších problémů, i když ty emoce se upřít nedají.:)).. Stejně tak doufám, že se bude dařit rozhodčím a tímto jim přeji hodně štěstí. Třeba jim někde pomůže video. Jinak za náš tým můžu slíbit bojovnost až do konce. Jsme si dobře vědomi, kde se nacházíme a rozhodně náš jediný cíl je ZÁCHRANA! 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou