Tišnov odstupuje z divize D

0

Tak to je opravdová bomba. Těsně před prvním jarním zápasem AFK Tišnov informoval o odstoupení z Fortuna Divize D. Důvodem je ukončení činnosti bývalého předsedy klubu Oldřicha Merty a s tím související rozhodnutí hráčů nenastupovat v jarní části sezóny k mistrovským utkáním.

Prapodivné věci se v Tišnově začaly dít během posledního týdne, kdy klub k 23. březnu uvolnil do Blanska nejlepšího střelce soutěže Tomáše Sodomku (na podzim 14 zápasů – 19 gólů) a Františka Kuldana (3 z. – 1g.).

 

Následovaly další odchody, když směrem TJ Tatran Bohunice zamířilo duo Martin Doležal (11 z.) – Petr Švancara (14 z. – 7 g.) a do třetiligového MFK Vyškov přestoupila dvojice Daniel Pospíšil (15 z. – 3g.) a František Schneider (13 z. – 4g.).

 

Do FC PBS Velká Bíteš má pro změnu namířeno Tomáš Halas (13 z.) a do týmu FC Svratka Brno přestoupil Josef Grůza (8 z.)

 

Dá se očekávat, že klub opustí i další hráči.

 

Na webových stránkách AFK Tišnov byla ve středu vyvěšena pouze informace týkající se bývalého předsedy klubu Oldřicha Merty: "Na základě sdělení od pana Oldřicha Merty tímto dáváme na vědomí, že pan Merta požádal členy výboru AFK Tišnov, aby jeho jméno a firma nebyly nadále spojovány s AFK Tišnov."

 

Další informace přišla ve čtvrtek, kdy klub prostřednictvím předsedy oddílu Štěpána Pilného informoval o odstoupení klubu ze soutěže.

 

Tišnov ztratil body pouze s Břeclaví a té tak pravděpodobně budou odebrány tři body, díky čemuž se MSK Břeclav naplno namočí do boje o záchranu.

 

Naopak ostře sledované víkendové derby mezi Žďárem nad Sázavou a SFK Vrchovina bude zničehonic přímým bojem o první místo tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou