NEJ VÍKENDU: Osm gólů v zápase? Pro kanonýra Junioru Praha žádný problém

0

Pojďte se s námi ohlédnout za tím nejzajímavějším z uplynulého fotbalového víkendu. Kde padaly góly, kde se konal nejlepší obrat ve skóre a který zápas ze všech utkání České republiky navštívilo nejvíce fanoušků?

DEBAKLY VÍKENDU

15:0 - TJ Junior Praha - Jižní Město Chodov B

1:12 - Slovan Frýdlant - FK Přepeře  

 

DIVOČINA VÍKENDU

Čtěte v samostatném článku ZDE.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Šlágr kola ČFL MFK Chrudim - FK Loko Vltavín, který domácí celek velmi přiblížil mistrovskému titulu, sledovala parádní návštěva - 650 diváků

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 GÓLŮ

Lukáš Jiráň, útočník Junioru Praha, přispěl v již výše zmíněném zápase pořádnou porcí. Jiráň si tak výrazně pojistil pozici nejlepšího střelce soutěže, celkem dal už 29 gólů.

 

OBRAT VÍKENDU 

Volduchy hrály v Třemošné (zápas I.B sk. C Plzeňského kraje), po půli prohrávaly 0:3, ale ve druhém poločase nasázely čtyři branky a braly všechny body. Tomáš Kratochvíl rozhodl v 89. minutě.

 

Zajímavost z Divize B – V divizi B nejenže se v osmi zápasech kola nezrodila ani jedna remíza, ale navíc všechny vítězné týmy udržely vzadu na nulu. Jak říkají ti z nejlepších znalců fotbalů: "Když nedostaneš gól, nemůžeš prohrát." Vítězné divizní týmy to povýšily na: "Když nedostaneš gól, vyhraješ."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou