NEJ VÍKENDU: Hned na čtyřech zápasech přesáhla návštěvnost pět set diváků!

0

Jsme tu opět s tím nejlepším a nejzajímavějším, co nabídl právě uplynulý fotbalový víkend na českých, moravských a slezských trávnících. Nejvíce branek, celkem sedmnáct, padlo v zápase Lažiště se Zdíkovem.

DEBAKLY VÍKENDU

Domácí:

15:0

14:0

13:0

 

Hostující:

0:12

0:11

0:11

 

DIVOČINA VÍKENDU

Maximem tentokrát byly tři červené karty v utkání. My vypíchneme zápas Žinkovy - Blovice, kde rozhodčí tasil dvě červené a hned jedenáct žlutých karet!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Program České televize tentokrát v rámci projektu, kdy nabízí přímý přenos ze zápasu některé z nižších soutěží, vysílal z Loučně. Utkání I.B třídy sk. C Středočeského kraje jasně ovládl domácí klub, Pátek se nezmohl ani na gól. Co je ale hlavní - do Loučně zavítalo hned 650 diváků!

 

Divácky šlo vůbec o nejpovedenější víkend prozatímního jara - přes 500 fanoušků přišlo ještě na zápasy MFK Havířov - 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí (Divize E), Trutnov - Dvůr Králové (Divize C) a Prostějov - Uničov (MSFL).

 

STŘELEC VÍKENDU - 6 BRANEK

Ne že by snad šest branek za zápas bylo málo. Ale už jsme tu měli i jinačí frajery... Každopádně šest fíků nasázela o víkendu hned šestice hráčů - Jakub Havelka, Jiří Kučera, Petr Martínek, Zdeněk Svoboda, Martin Brychta a Jan Makoš. Právě posledně jmenovanému se povedl tento husarský kousek v porovnání s ostatními v nejvyšší soutěži, když šesti góly pokořil gólmana Zdíkova v I.B třídě.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

SK Kostelec u Křížků B - Lojovice 6:5

 

OBRAT VÍKENDU

Opatovice - SK Újezd u Brna B - Ze stavu 4:1 pro domácí hosté otočili vývoj ve svůj prospěch v rozmezí 58. až 87. minuty!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou