Rozhodčí po nařčení z pití tvrdí: "Panáka jsem si dal až po utkání!" Ověřit to přijela policie

0

Skandál. Tak mluví o zápase proti Živanicím zbuzanský soupeř. Ten tvrdí, že domácím pomáhal k výhře rozhodčí, na kterého hosté po utkání navíc zavolali policii k provedení dechové zkoušky na zjištění alkoholu. Nešlo přitom o žádný pouťák nebo pralesní utkání, utkal se totiž vedoucí tým Divize C se čtvrtým a šlo o hodně….

Hosté si po stěžovali na tvrdou hru domácího celku, podpořenou dle nich pouhým přihlížením sudích, kdy se pískaly podle kouče Zbuzan Luboše Urbana fauly pouze jeho hráčů. „Naopak držení Dosoudila při našem rohovém kopu, kdy mu soupeř serval dres, se nepískalo, stejně jako neskutečně hrubý až surový zákrok domácího Herzána na našeho Říhu ve 44. minutě byl ohodnocen jen žlutou kartou po poradě s asistentem Lukášem Hůlkou,“ durdil se na klubovém webu zkušený trenér. Ten označil způsob rozhodování zápasu za frašku.

 

„Hráči mi ihned po skončení zápasu řekli, že z hlavního rozhodčího cítili alkohol během celého zápasu. Zavolal jsem na policii, jestli mohou přijet a dát dýchnout tomuto pánovi. Přijeli po 45 minutách a nadýchal!,“ zhodnotil situaci po zápase na zbuzanském webu Urban.

 

„Nebylo nám ani umožněno po dechové kontrole od policie podepsat zápis, chtěli ho podepsat ihned po skončení zápasu a to jsme zase nechtěli my,“ připomíná trenér, který trénoval i v nejvyšší české soutěži. Dle zbuzanského webu se odmítl podrobit dechové zkoušce delegát zápasu.

 

A jak celou záležitost okomentoval rozhodčí Lukáš Tryzna ve zprávě rozhodčího? Tvrdí, že dechová zkouška byla pozitivní, protože si dal panáka po utkání. „Po utkání byla zavolána Policie ČR vedoucím hostí s domněnkou, že jsem utkání řídil pod vlivem alkoholu, s tímto tvrzením nesouhlasím. Jelikož jsem byl vystaven po utkání velkému stresu ze strany hostů, dal jsem si pro uklidnění po utkání a vyplnění zápisu o utkání panáka. Podrobil jsem se policejní dechové zkoušce, která korespondovala s tím, že jsem alkohol požil až po utkání.“

 

Tak co, věříte jeho zdůvodnění?

 

A co na to Živanice? „Vznášíte velmi vážná obvinění, která nemáte jak dokázat, protože se nezakládají na pravdě!,“ odpovídal na jeden komentář týkající se způsobu řízení zápasu administrátor klubového facebooku.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou