Tohle už se stává jen vzácně. Hráč nastoupil za tým v okresním přeboru načerno

1

Zápas mezi Sokolem Lipnice nad Sázavou a Rebelem Dolní Město v OP Havlíčkův Brod se nedohrál po velmi kuriózní události.

Zápas mezi Sokolem Lipnice nad Sázavou a Rebelem Dolní Město v OP Havlíčkův Brod se nedohrál. Utkání bylo ukončeno ve 45. minutě. A to po hodně kuriózní situaci. Rozhodčímu se totiž nezdálo, že hráč s dresem číslo 3 na zádech by byl Pavel Fišer, uvedený v zápise o utkání.

 

"Hrál na něj někdo jiný," shrnul rozhodčí ve zprávě. Přistoupeno bylo ke konfrontaci s cílem ověřit, kdo je dotčeným hráčem, ale domácí fotbalista odmítl doložit svoji totožnost. Rozhodčí tak rozhodl o ukončení zápasu. Lipnice má nyní z ostudy kabát a má jistotu, že utkání bude kontumováno ve prospěch Rebelu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 5. 2018 11:09
rozhodčí samozřejmě udělal chybu,měl pouze hráče vyloučit a utkání normálně dohrát,o osudu utkání pak má rozhodnout STK...byl nějak moc aktivní,to není samo sebou...

Ostatní čtou