NEJ VÍKENDU: Kanonáda 23:1, devítigólový zabiják a obrat ze stavu 2:5 během pár minut

0

To nejlepší z uplynulého víkendu! Kam přišlo nejvíce diváků, kde padalo nejvíce branek a kde měli rozhodčí nejvíce práce?

OBRATY VÍKENDU

Nekutečný obrat se zrodil v Divizi B v utkání SK Český Brod - FK Louny. Domácí prohrávali v 77. minutě 2:5, ale během pouhých čtrnácti minut nasázeli čtyři góly a zvítězili 6:5! V 91. minutě rozhodl Hrdlička. Více si přečtěte v reportáži ze zápasu.  

 

A ještě jeden takový zvrat. V zápase Rožmitál pod Třemšínem B - Milín B slavili v 51. minutě domácí gól na 5:2. Jenomže Milín předvedl drtivý závěr. V 68. minutě začal s dotahováním a v 88. minutě už vedl 7:5!

 

NÁVŠTĚVY VÍKENDU

762 DIVÁKŮ

FK Nový Jičín - TJ Sokol Ústí

Očekávaný šlágr kola Divize E přilákal do ochozů novojičínského stadionu parádní návštěvu. A domácí fanoušci mohli být spokojeni. Proč, to se můžete dočíst v reportu ze zápasu.

 

610 DIVÁKŮ

Union Cerhovice - FK Komárov

Derby přilákalo na I.A třídu Středočeského kraje více než 600 fanoušků!

 

DIVOČINY VÍKENDU

3 ČERVENÉ KARTY

Tři červené karty tasil hlavní rozhodčí v zápase TJ Tatran Rakovník B - TJ Sokol Vraný, podívejte se na fotogalerii z tohoto duelu!

 

11 ŽLUTÝCH + 2 ČERVENÉ KARTY

Vypjaté bylo také utkání FK Bílina - TJ Krupka v ústeckém Krajském přeboru.

 

DEBAKLY

23:1 -  TJ Sokol Osvračín - TJ Sokol Blížejov

15:0 - TJ Balvani Strakonice - SK Doubravice nad Svitavou B

15:0 - Tochovice B - TJ Sedlice

0:14 - TJ Podyjí Černíč B - TJ Jiskra Dobronín B

 

STŘELEC VÍKENDU – 9 BRANEK

Vojta Juříček, nejlepší střelec soutěže IV. třídy Brna-venkov, zatížil při rekordním výsledku víkendu konto soupeře z Ořechova devíti trefami. Celkem už jich nasbíral 31!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou