Rozhovor s hráčem 12. kola 3. třídy Cheb, Rudolfem Mydlochem ml.

0

Hlasování o hráče 12. kola 3. třídy Cheb vyhrál s 50% vašich hlasů záložník Teplé, Rudolf Mydloch ml. Zde si můžete přečíst rozhovor s tímto hráčem.

 

Kdo vás přivedl k fotbalu a dělal jste nebo děláte i jiné sporty?

 

K fotbalu mě přivedl můj taťka, kdysi jsem koukal, jak hrál fotbal a zalíbil se mi tento sport, tak jsem chtěl hrát taky. Jiné sporty jsem si vyzkoušel ve škole, ale fotbal je proste nejlepší. Teď bych chtěl jezdit na bruslích zejména kvůli kondici.

 

V souboji s Mnichovem jste nastoupil proti svému bratrovi Stanislavovi, jak jste to prožíval?

 

Proti svému bratrovi Standovi jsem to bral jako výzvu, konečně přišel den, kdy jsme mohli změřit naše schopnosti. Zjistil jsem, že je to dobrý protivník. Na toto utkání jsem jsem se těšil opravdu hodně dlouho a můžu říct, že to byl zápas, který mě bavil. Se spoluhráči jsme hráli velmi dobře a chtěl bych jim poděkovat za jejich důvěru a jejich spolupráci.

 

Ve výše zmíněném utkání se Vám povedlo vstřelit 4 branky, pamatujete si, kdy se Vám něco podobného podařilo naposledy?

 

Vždy jsem hrál stopera, takže jsem si nemohl dovolit vytáhnuti až k něčemu takovému, jako se stalo tenhle zápas. Nikdy si nic takového nepamatuji, byl to výkon, který bych chtěl zopakovat, moc se mi to libilo.

 

Na první Velkou Hleďsebe ztrácíte 9 bodů, myslíte, že ještě dokážete promluvit do souboje o první místo?

 

O první místo se samozřejmě snazit budeme, chceme dokázat, že hrajeme kvalitní fotbal. Sice hrajeme hlavně pro krásu hry, ale snažit se samozřejmě budeme, nikdo neví, co se stane, takže se necháme překvapit.

 

Slyšel jste již o našem webu fotbalunas.cz?

 

O vašem webu jsem slyšel diky Rudolfu Kávovi (předseda klubu, pozn. red.),ten nás informuje o všem co se ve fotbale děje, za to mu patří velké poděkování.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou