NEJ VÍKENDU: Prohra v I.A třídě o patnáct branek a 850 diváků na zápase "pralesní" ligy

0

Tak co se nám na českých, moravských a slezských trávnících urodilo tentokrát? Přinášíme pravidelné ohlédnutí za fotbalovým víkendem. Kdo se stal kanonýrem ČR víkendu, kde padalo nejvíce branek a kam si našlo cestu nejvíce fanoušků:

KANONÝR VÍKENDU

Jeden jediný střelec vstřelil o víkendu v České republice sedm branek. A byl jím David Tisoň ze Spartaku Trhové Sviny B!  Ten pomohl k demolici Nových Hodějovic v poměru 11:1, v sezóně už nasázel 23 branek.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

 

1050 DIVÁKŮ

TJ Start Brno - TJ Rajhradice (I.A Jihomoravský kraj)

Start Brno si poprvé v historii zahraje KP, na slavnostní utkání s bohatým doprovodným programem přišlo přes tisíc fanoušků. Nechyběl ani Petr Švancara. Ze zápasu máme bohatou fotogalerii!

 

850 DIVÁKŮ

SK Řečany nad Labem 1920 B - Semín (Pardubice | III. třída sk. B)

Projekt České televize Můj fotbal živě tentokrát zavítal do III. třídy do okresu Pardubice a opět přilákal stovky diváků. Ti nelitovali, viděli celkem šest branek.

 

700 DIVÁKŮ

FC Rokycany - TJ Slavoj Mýto - Rekordní návštěva přišla i do Rokycan na utkání KP Plzeňského kraje. Ze zápasu máme reportáž i fotografie!

 

DEBAKLY VÍKENDY

19:0 TJ Dynamo Lindava - TJ Sokol Tuhaň - Tuhaň si zápas vytrpěla až do konce, že to skončí ostudou, bylo jasné už po půli (9:0).

18:0 TJ Ligmet Milín - SK Jince 1921 

16:0 TJ Praga B - AFK Olympia Šeberov B 

 

0:15 SK Nemanice - TJ Sokol Lom - Na krajské úrovni se podobné výsledky většinou nerodí, tentokrát k tomu ale došlo a největší debakl domácího celku se zrodil v I.A třídě.

1:15 Tošanovice - TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice 

0:14 SK Ronov nad Doubravou - Spartak Slatiňany B 

 

PŘESTŘELKA TÝDNE

8:5 Sokol Želetava B - SK Blatnice B - Domácí podcenili druhý poločas, ve kterém nechali hosty korigovat ze stavu 1:7 až na rozdíl tří branek.

8:6 TJ Velešovice B - TJ Vážany nad Litavou B - Přetahovaná nakonec lépe dopadla pro rezervu Velešovic.

7:6 FK Boršov nad Vltavou - TJ Slavoj Ledenice  - Z atraktivního souboje máme reportáž i ohlasy aktérů.

6:5 TJ Řepiště B - SK Slavie Třebovice B - O jedenáct branek se postarala pouze čtveřice střelců.

 

DIVOČINA VÍKENDU

Maximem tentokrát byly tři červené karty v utkání, a to hned v několika.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou