NEJ VÍKENDU: Pět červených v poslední minutě zápasu a snajpr s devíti góly v utkání I.B třídy!

0

Co nás zaujalo napříč Českou republikou o uplynulém víkendu? Přinášíme unikátní přehled toho NEJ, tak si ho nenechte ujít!

DIVOČINA VÍKENDU - 6 ČERVENÝCH KARET

TJ Sokol Hodějice - TJ Sokol Brankovice (OP Vyškov) 

V zápase okresního přeboru došlo k jednomu vyloučení v 73. minutě. Když už běžely poslední minuty, odstartoval melu faul jednoho z hráčů. Následovala rvačka, na jejímž konci bylo dalších pět červených. Šest červených karet je vyrovnáním rekordu sezóny v České republice!

 

KANONÝR VÍKENDU – 9 GÓLŮ

Petr Minařík se postaral o další vyrovnání rekordního výkonu sezóny.  V I.B třídě Ústeckého kraje Baník Březenecká Chomutov - SKP Kadaň nasázel neskutečných devět branek (stejný počin předvedli v sezóně v rámci ČR už jen Vojta Juříček a Jiří Doležal)

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

2000 diváků

Skalná - Baník Královské Poříčí B - Pavel Nedvěd zpět na hřišti, to nemohlo skončit jinak než rekordní návštěvou!

 

790 diváků

Šlágr kola a celého jara MSFL 1.SK Prostějov - FC Velké Meziříčí také navštívila parádní návštěva. Ze zápasu máme fotky, report i ohlasy. 

 

DEBAKLY VÍKENDY

18:0 

18:1 

17:0

 

Čtyři hostující celky vyhrály 10:0.

 

VZÁCNÁ REMÍZA

7:7 Vin. Šumice - RAFK Rajhrad B

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou