Oldřišov míří do českého poháru

0

POHÁR-V Šilheřovicích vyvrcholil minulou středu krajský pohár mužů, v němž se bojovalo o účast v předkole MOL Cupu. Opavsko ve finálovém zápase reprezentovali fotbalisté Oldřišova, kteří po vítězství 3:2 potěžkali již třetí trofej.

Suverén letošního ročníku I. A třídy byl sice pasován do role jasného favorita, ale ve 27. minutě musel spolknout dost hořkou pilulku. Po faulu Brunclíka se totiž kopala penalta a Quitt se z pokutového kopu nemýlil – 1:0. Tři minuty před přestávkou naštěstí Oldřišov vyrovnal, když si Droppa naběhl na standardku Pflegera a přesnou hlavičkou nekompromisně rozvlnil síť – 1:1. V 70. minutě si navíc Bořucký šikovně vyměnil míč s Kurkou a otočil skóre na 1:2. O třetí úspěšný zásah favorita se následně postaral oldřišovský kapitán Michal Jadrný, který po dobré práci Matěje Žídka napálil balon krásně do šibenice – 1:3. Staříč už dokázal v závěru pouze korigovat zásluhou Barana – 2:3. „Neměli jsme to vůbec jednoduché, protože soupeř hrál na krev, když doslova jezdil po zadku. Naštěstí jsme potvrdili roli favorita a mohli jsme se radovat z letošního třetího poháru. Sláva vítězům a čest poraženým,“ zvolal oldřišovský vedoucí Adam Michalčík.

Branky: 27. Quitt z pen., 87. Baran – 42. Droppa, 70. Bořucký, 81. M. Žídek.

Sestava Oldřišova: Anděl – Blahetka, Pavlíček (59. Pusch), M. Žídek, Pfleger – Droppa, M. Jadrný, Brunclík (86. Fabián) – Kurka (79. Bolacký), Bořucký. Trenér: Roman Bořucký. (obl)

Autor: Jan Obludník


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou