Hodnocení sezóny 2017/2018: Jiskra Měřín B

0

O zhodnocení sezóny jsme poprosili Petra Koloucha z Měřína B.

Naši sezónu hodnotil výbor jako velmi dobrou. Oproti minulému roku jsme získali o 12 bodů více, a tak jsme se posunuli o 2 příčky výše. Zajímavé je, že jsme vstřelili jen o jeden gól více. Zlepšení tudíž přišlo hlavně v defenzívě, kdy jsme obdrželi o 13 branek méně. V celkovém hodnocení jsme byli doma druzí nejlepší s 32 body, kdy jsme poztráceli 7 bodů až během jara. Venku jsme uhráli jen 14 bodů, což je velmi slabá statistika, a proto jsme ve venkovní tabulce přesně uprostřed.

 

To by bylo ke statistikám. Osobně musím konstatovat, že je mi nedosaženého 3. místa líto. Bedna by byla oceněním všem klukům, co k celé sezóně přistupovali svědomitě. Po podzimu to vypadalo nadějně, slušně jsme se popasovali s téměř půlsezónní absencí brankáře Sysla a i přes problémy v koncovce přezimovali na 3. příčce. Přes zimní přípravu jsme mezi hráči oddělili plev od zrna a zároveň posílili. Po výborně absolvované přípravě se, k naší smůle, hned po prvním zápase zranil Vokoun, který za 3 zápasy v přípravě vstřelil 11 branek. Půl sezóny byl zraněn i fotbalový dědeček Sýkora. Následně se zranění začala kupit, místo 5 hráčů na střídačce jsme měli sotva 2. Tato skutečnost nás na jaře stála snad 4 body. Zlom přišel v polovině jara, kdy se zranili další hráči a zároveň upadla tréninková morálka. Zbylo nám strohé torzo základní sestavy o 6 hráčích. A pak začal kolotoč rotací postů apod. Je to škoda, stačilo vyhrát poslední zápas v Jimramově a mohli jsme být třetí. Problém ale nastal mnohem dříve a podstatou byly výkyvy ve výkonnosti a hrubé chyby, kterých jsme se dopustili. Takhle to vypadá dosti kriticky, ale to mi jde nejlíp (smích). Chválím kluky, že makali, že doma diváky bavili. Nechválím je za první poločasy, ale zase je chválím za ty výborné druhé (smích). Kvalitou předváděné hry patříme na špičku tabulky a troufám si říct, že pokud se v následující sezóně vyvarujeme oněch hrubých chyb, co nás srážely, budeme o úplnou špičku hrát i příští sezónu.

 

Skončili nám 2 hráči a náhrady máme už v hledáčku. Vyjma tří hráčů u nás nenajdete staršího hráče 25 let, tak snad jsme v jistém úhlu pohledu perspektivním týmem (smích)... Konečnou podobu našeho složení k podzimní části sezóny udá až „Á" tým. Přípravu na novou sezónu začneme už 9. 7. 2018 a měli bychom odehrát minimálně 4 přípravná utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou