Strání povede Igor Gúčik

0

Strání povede nový trenér. Úspěšného Zdeňka Šebestu střídá slovenský kouč Igor Gúčik.

Již před posledním kolem skončeného divizního ročníku řekl Zdeněk Šebesta Slováckému deníku. „S malou přestávkou jsem zde strávil sedm let. A to je hodně. Po zralé úvaze jsem se rozhodl mou éru zde pro nejbližší měsíce ukončit. Cítím, že jsme už vyčichlý, kluci potřebují najít novou motivaci,“ vysvětlil svůj krok trenér, který Strání během sedmi let dovedl z nejnižší krajské soutěže až do divize.

 

Zdeňka Šebestu vystřídá Slovák Igor Gúčik. Třiačtyřicetiletý rodák z Nového Mesta nad Váhom, který ve Strání působil jako hráč, se vrací jako trenér.

 

„Na předchozí angažmá vzpomínám moc rád, proto jsem se vrátil. Chci s týmem hrát pohledný fotbal a mít výsledky. A na stadion přilákat ještě více diváků,“ řekl Slováckému deníku Igor Gúčik, který už myslí na nadcházející sezonu. „Máme něco vytipovaného. Hledáme na Moravě i Slovensku,“ říká Gúčik. Prioritou je příchod středního záložníka a útočníka.

 

Tým by měl zůstat pohromadě. Jedinou ztrátou je odchod útočníka Dávida Copka, který zkusí štěstí v třetiligovém Hodoníně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou