Interview s kapitánem. Petr Jukl

0

Kapitán FK Staříč zhodnotil uplynulou sezónu a prozradil nejen ambice klubu do sezóny následující. 

Jak hodnotíte uplynulý soutěžní ročník z pohledu Staříče?

No bohužel špatně. Nedali jsme si říct předchozím neúspěšným ročníkem, kdy jsme to zachraňovali výborným jarem a zase jsme to honili do posledního kola. Není to nic příjemného, když jste ze začátku u většiny úspěchů a pak musíte zažít i druhou stranu mince v podobě pádu do OP a poslední roky boje o udržení.  Naštěstí jsme to zvádli a zachránili OP i pro následující sezónu. 

 

Jaké jsou ambice klubu do nového ročníku?

Tak jako loňský rok jsou ambice hrát na vrchu tabulky a v případě štěstíčka se porvat o návrat do I.B třídy, kde Staříč díky zázemí jistě patří. Tak uvidíme jak se porveme sami se sebou. Budeme si muset všichni v přípravě pořádně „spotit dres Rooneyho“ jak říká Jarda Kužel ze seriálu Okresní Přebor.

 

Jak trávíte „fotbalovou“ dovolenou?

Začala příprava, takže jsem se hnedka zapojil. No a jinak už vyhlížím 14 denní dovolenou, kdy konečně myšlenkově vypnu. Letos ji budu zase trávit na Maltě, tzn. na své chalupě na Bílé. 

Není tajemstvím, že už několikátým rokem nahlas uvažujete o ukončení kariéry. Jak moc je tato možnost reálná?

No je to tak. No už jsou to 3 roky co to slibuji svě manželce  . Zatím ještě „stíhám“ , ale už mě čím dál tím víc eliminuje práce a povinnosti na chalupě. Tzn. hlavně v podzimní části soutěže dost vynechávám, ale na jaře se snažím poctivě vše odchodit. Uvidíme co letos, kolik Áček budu mít (smích) .

 

Nikdy jste nehrál nikde jinde než ve Staříči, považujete se za ikonu klubu?

No co k tomu říct, aby to nevyznělo moc namyšleně :-D . Dá se říct, že v tuto chvíli se to tak může jevit :-D. Ne ikona je silné slovo, já považuju za ikony ty, co tady byli přede mnou a Staříč vybudovali. My se jen snažíme neudělat ostudu a pokračovat v jejich snažení! 

 

Jakou máte přezdívku v kabině?

Juklinho, Juklík. Na začátku, ještě když jsem nebyl ve Staříči, mi kluci říkali Sigi podle dresu Horsta Siegla, který jsem nosil.

 

Preferujete blondýny nebo brunety?

Rozhodně brunety, ale neříkám, že se mi některé blondýnky nelíbí :-D . Na střední jsem řekl učitelce, když se mě na tuto otázku ptala, že mě to jedno. Odpověděla, že jsem jak SMRTKA, taky bere vše (smích) .

Oblíbený klub a hráč?

Kdo mě zná, tak ví, že jsem velký Sparťan a fotbalista, ke kterému jsem jako malý vzhlížel byl Horst Siegl a Karel Poborský. Z Evropských klubů je to Real Madrid, PSG. Hráčů je spousta, baví mě Ronaldo a Ramos. 

 

Ulice a nebo Ordinace v růžové zahradě?

Určitě Ulice, Ordinaci jsem snad ještě ani neviděl. V Ulici se díky manželce i orientuju(smích).

 

Na vaší chatě byla pořádána klubová závěrečná. Proběhlo vše v pořádku a v souladu se správnou životosprávou, tak aby to neovlivnilo pozdější předsezonní kondiční testy?Na to, že jsme se pouze zachránili v OP byla závěrečná velice bouřlivá a myslím, že jsme si ji vši zúčastnění užili. I díky rozlučce s naší dlouholetou oporou Martinem Peškem dostala ještě větší rozměr. Nakonec vše dopadlo dobře, chata nevyhořela, takže spokojenost (smích) . Věřím, že na kondici by se to prověvit nemělo, přece jen většina z nás je velmi dobře trénovaná.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou