Rozlosování plzeňského městského přeboru pro sezónu 2018/19

0

Přibližně za měsíc odstartuje městský přebor Plzně a tak je na čase podívat se na jeho nedávno zveřejněné rozlosování. Zajímavé zápasy nás čekají už v úvodním kole, které je na programu o víkendu 25. – 26. srpna.

Soutěž po minulé sezóně opustily tři týmy. Zatímco Slovan Plzeň si zajistil postup do 1.B třídy, tak rezervy Košutky Plzeň a Starého Plzence sestoupily. Tuto trojici nahradí ze III. třídy postoupivší Prazdroj Plzeň a béčko Chotíkova. Z 1.B třídy naopak do okresu spadla rezerva Sokolu Lhoty.

 

A na co se můžeme těšit v úvodním kole? Například na souboj nováčků, v němž Prazdroj přivítá Lhotu B. Jistě zajímavý zápas uvidí také diváci v Hradišti, kde se na jaře výborně hrající Tornádo utká se Smíchovem, který už několik let usiluje o postup. Třetí z nováčků, béčko Chotíkova, vyzve na domácím hřišti Dýšinu.

 

Los 1. kola:

25.8. 17:00 Hradiště – Smíchov Plzeň

25.8. 17:00 Litice – Druztová

25.8. 17:00 Prazdroj Plzeň – Lhota B

25.8. 17:00 Union Plzeň – Chrást

26.8. 17:00 Rapid Plzeň B – Vochov

26.8. 17:00 Chotíkov B – Dýšina

26.8. 17:00 Černice B – Zruč B


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou