Letní příprava v plném proudu

0

Období, které nemá moc fotbalistů v oblibě je v plném proudu. Pro týmy nastala letní příprava, se kterou je spojeno nabírání kondice, nácvik nových herních situací a dalšího... My jsme nakoukli do kuchyň několika klubů, kteří se budou prát v letošní sezoně v okresním přeboru.

TJ Sušice B - V klubu se vše odvíjelo od toho, jak dopadne baráž A-týmu. Protože A-tým baráž nezvládlo a nastal exitus téměř celé základní sestavy a do týmu se nepodařilo nikoho přivést, spekulovalo se, zda nebude B-tým zrušen. Tyto zprávy se však nepotvrdily a tak okresní přebor nepřijde o tak velký tým.

Po konci trenérů Šimečka a Nauše se nyní vedení zabývá otázkou, kdo povede B-tým v následující sezoně. Do užšího výběru se dostalo několik kandidátů, které klub nejmenoval. Tréninky má B-tým spojené s A-týmem, který trénuje 3x v týdnu. Co se týká přípravných zápasů, ty odehraje B-tým taktéž společně s A-týmem.

V hráčském kádru nedošlo k výrazným změnám. Tým opět povedou hráči jako Marek, Farták, Blažek, Žežulka, kteří jsou oporami týmu.

 

Měcholupy - Další účastník okresního přeboru, který se připravuje na sezonu jsou Měcholupy, které dle slov trenéra Skaly trénují každý den 1 hodinu a 45 minut. Tréninky jsou převážně zaměřeny na fyzickou kondici a posílení stavby těla, tzn.: posilování nohou (skoky přes překážky), dále se tým snaží trénovat stabilitu a rovnováhu. Měcholupy měly minulý víkend turnaj za účasti týmů Švihova, Kláštera, Chudenic, rezervy domácího týmu a A-týmu Měcholup. Domácí první tým celý turnaj ovládl.

Na tréninky chodí většinou okolo 15 - 20 hráčů, to protože jsou tréninky A-týmu spojené s B-týmem.

 

To je první díl z letních příprav okresního přeboru. Po získání informací o dalších klubech, Vám přineseme díl druhý.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou