Nabídku na setrvání v „B“ třídě jsme museli odmítnout, prozradil František Machurka

0

Stejně jako Bečváry, odehrála Jestřabí Lhota ročník v 1.B třídě. Bohužel se stejným osudem, kdy zlepšující se výkony nestačily na záchranu a kvalitní tým Jestřábky se opět představí v okresním přeboru, kde chce patřit do špičky.

V krajské soutěži jsme snad vyloženou ostudu neudělali, nakonec jsme se těsně mohli zachránit, ale chyběly nám dva body. Dokonce jsme dostali po skončení soutěže nabídku na setrvání v soutěži, ale vzhledem k momentálnímu nedostatku financí, kdy musíme vyřešit majetkově hřiště, výbor tuto šanci nevyužil.

Kádr máme téměř stabilní, odešel nám pouze mladý brankář Heres do Býchor. Za něj jsme získali k Málkovi náhradu v Jansovi a dále máme mladého Vondru. Šanci budou tradičně dostávat hráči z dorostu, stabilně hraje už Dohanič a jejich účast v kádru je znát.

Sehráli jsme už dva přátelsky, prohráli jsme v Opočnici 5:3 a pěkný zápas jsme odehráli v Uhl. Janovicích s konečnou remízou 1:1. Poslední přípravu odehrajeme s týmem okresního přeboru Nymburka Kovanicemi v sobotu na našem hřišti.

V nadcházejícím ročníku věřím, že se budeme pohybovat v horní polovině. Favoritem jsou pro mě Tři Dvory, které v podstatě jsou nástupcem Polep a bez skrupulí míří za vyšší soutěží. Snad se podaří zápasy s nimi odehrát bez různých vedlejších ztrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou