Před startem jara

0

Fotbalové jaro se vrací po dlouhém zimním spánku, naplno se rozběhnou boje snad ve všech soutěžích po celé republice. V havlíčkobrodském okresním přeboru se fanoušci venkovského fotbalu mají určitě na co těšit. Níže vám přinášíme menší preview toho, o co vlastně v druhé polovině soutěže půjde.

Už při pohledu na tabulku je jasné, že jaro bude pěkně výživné. SK Kožlí, které se nachází na prvním místě, nečeká vůbec snadné hájení prvního místa před dotírajícími soupeři. Na šesté místo má aktuálně náskok šesti bodů, což slibuje zajímavou zápletku v bojích o postup. Lídr tabulky se snad bude moci spolehnout na svoji defenzivu, které náleží druhé místo v počtu obdržených gólů hned za Spartakem Staré Ransko.

 

O velkou ofenzivní sílu se může opřít béčko Světlé nad Sázavou, nejbližší pronásledovatel prvního Kožlí. Za 13 podzimních kol nasázeli do sítě svých protivníků celkem 50 gólů, velkou měrou se o ně zasloužil Jakub Dibelka, který nastřílel víc jak třetinu gólů svého týmu - celkem 18! Obránci soupeře se tak na tento mančaft musí chystat o něco pečlivěji. Na zaváhání týmů před sebou budou určitě čekat již zmíněné Staré Ransko, dosavadní defenzivní král soutěže, poté Herálec, Nová Ves a rezerva Ledče nad Sázavou.

 

Také na opačném pólu tabulky nebude o drama nouze - ani osmá Věžnice nemůže tak úplně usnout na vavřínech. O setrvání v okresním přeboru nás tak čeká lítý boj, ve kterém budou hráči potřebovat kvalitní předzápasovou přípravu a především podporu svých věrných fanoušků.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou